Τρίκαλα: Το πάρτυ των “αρίστων”

Τι γίνεται στο Νοσοκομείο Τρικάλων

Αρκετά με την εξόφληση γραμματίων… με την τακτοποίηση ημετέρων ..αρκετά με την Διοίκηση “μαριονέτα”..!!

Ακούστε κύριοι, εσείς που πιστεύετε ότι το κτήριο αυτό που ονομάζεται Νοσοκομείο Τρικάλων αποτελεί χώρο πελατών.. . Ξεκινήσατε με το ξήλωμα ανθρώπων από την πρώτη σχεδόν βδομάδα ανάληψης της διοίκησης .

Συνεχίσατε με συκοφαντίες …προανακριτικές …και ότι άλλο κατεβάζει ο νους σας. Μοιράζετε θέσεις στα δικά σας παιδιά με μόνο κριτήριο την κομματική ταυτότητα …χωρίς ουσιαστικά και τυπικά προσόντα. Ορίζετε προϊστάμενο Πνευμονολογικής δικό σας παιδί …παιδί της ΔΑΚΕ Νοσοκομείου!! (πρόσφατα μεταπήδησε) … προσπερνώντας τους ανθρώπους που έδωσαν μάχη όλο το προηγούμενο διάστημα … στις κλινικές covid … Διαλογής και ΤΕΠ, οι οποίοι δεν έγιναν λιποτάκτες …αντιθέτως βρίσκονται από την αρχή της πανδημίας στην πρώτη γραμμή..

Όχι μόνο αυτούς αλλά και συναδέλφους με περισσότερα προσόντα και έτη υπηρεσίας. Δεν σας ενδιαφέρει το νοσοκομείο … η παροχή υγείας στους πολίτες …κι αυτο αποδεικνύεται καθημερινά …(θα αναφερθούμε αναλυτικά σ’ αυτά … όλα στην ώρα τους) Η διοίκηση ως “μαριονέτα” απλά εκτελεί ότι της υπαγορεύεται… Η διάλυση του νοσοκομείου δεν αργεί.. Καθημερινά το ψελλίζουν όλο και περισσότερα στόματα.

Είναι ολοφάνερο πλέον ότι η μόνη έγνοια εστιάζεται στα χατίρια στα ρουσφέτια και στην ίδρυση κομματικού κράτους …κι αυτό δεν το αποδεικνύουν οι σημερινές αποφάσεις τοποθετήσεις προϊσταμένων … αλλά όλες οι αποφάσεις που αφορούν μετακινήσεις σε αλλότρια καθήκοντα)… όπως απολυμαντές σε θέση κλητήρων και διοικητικών υπαλλήλων εν μέσω πανδημίας.. όπως αλλαγή μετακίνησης από το covid σε μια μέρα λόγω “παρέμβασης”!!.. Το ποτήρι ξεχειλίζει … καμία δικαιολογία δεν υφίσταται… ειδικά στην περίοδο που ζούμε.

Το νοσοκομείο Τρικάλων στη θέση του διοικητή…. έχει διοικούντες !!! με προσωπικά θέλω και μόνο. ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ Νοσοκομείου Τρικάλων

Καλαμπάκα: Ανατροπή οχήματος κοντά στην γέφυρα της Διάβας

Προαγωγές για Τρικαλινούς Αστυνομικούς

Έταξε σύνταξη σε Τρικαλινή και της.. «έφαγε» τα λεφτά

Βρείτε το TV10.gr στο Google News! Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.tv10.gr

Ακολουθήστε το TV10.gr  στο Facebookκαι μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το TV10.gr στο  Instagram και δείτε τις καλύτερες φωτογραφίες από τα Τρίκαλα, τη Θεσσαλία αλλά και από όλη την Ελλάδα.

Στην ίδια κατηγορία