Τρίκαλα: Τα κλειδιά στον Άδωνη

καταστηματάρχες

Ένα βήμα πριν την ολική καταστροφή

Οι πρόσφατες δηλώσεις του Υπουργού Ανάπτυξης Άδωνη Γεωργιάδη και το παρατεταμένο κλείσιμο των καταστημάτων εστίασης ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τους επιχειρηματίες του κλάδου που βρίσκονται ένα βήμα πριν την ολική καταστροφή.

Για το λόγο αυτό και με κυριότερο αίτημα την λήψη ουσιαστικών μέτρων που θα αποτρέψουν ένα τσουνάμι λουκέτων, σήμερα το πρωί εκπρόσωποι του κλάδου συγκεντρώθηκαν στα Μανάβικα και αποφάσισαν να προχωρήσουν σε κινητοποιήσεις αυτή την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου για να παραδώσουν, όπως είπαν τα κλειδιά στον Υπουργό Ανάπτυξης Άδωνη Γεωργιάδη.

Ωστόσο, ακόμα δεν έχει αποφασιστεί το σημείο που θα συγκεντρωθούν οι επιχειρηματίες για να διαμαρτυρηθούν για την κατάσταση που επικρατεί – κάτι που θ’ ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες, με πιθανότερα σημεία την κεντρική πλατεία ή το Αχίλλειον.

Στην τραγική κατάσταση που βρίσκεται ο κλάδος στάθηκε ο πρόεδρος του Σωματείου Εστιατόρων – Fast Food κ. Νικόλας Παπαευθυμίου, χαρακτηρίζοντας άστοχη και απαράδεκτη την δήλωση του Υπουργού Ανάπτυξης.

Όπως είπε « οι συνάδελφοι δεν αντέχουν άλλο, διότι πια τίθεται ζήτημα επιβίωσης για αυτούς και για την οικογένεια τους». Από τη πλευρά του, ο πρόεδρος του Συλλόγου των Εστιατορίων στα Μανάβικα κ. Νίκος Μπακατσιάς ζήτησε να ληφθούν μέτρα για τη στήριξη των επιχειρήσεων.

Ο κ. Ηλιάδης άσκησε έντονη κριτική στην Κυβέρνηση, σημειώνοντας ότι δεν έχει μέτρο, ενώ τόνισε ότι δουλειά του Υπουργού Ανάπτυξης δεν είναι να μαζεύει τα κλειδιά κλειστών επιχειρήσεων, αλλά να υλοποιεί πολιτικές που ν’ ανοίγουν επιχειρήσεις.

Βρείτε το TV10.gr στο Google News! Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.tv10.gr

Ακολουθήστε το TV10.gr  στο Facebookκαι μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το TV10.gr στο  Instagram και δείτε τις καλύτερες φωτογραφίες από τα Τρίκαλα, τη Θεσσαλία αλλά και από όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το TV10.gr στο Τwitter μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Στην ίδια κατηγορία