Δύο συλλήψεις για ναρκωτικά στα Τρικαλα. Εμπλέκονται 20 ατομα στην υπόθεση

Συνελήφθησαν χθες (27-10-2021) το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων,…

Συνελήφθησαν χθες (27-10-2021) το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων, δύο ημεδαποί άνδρες, κατηγορούμενοι για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Στην ίδια δικογραφία περιλαμβάνονται ακόμη -18- άτομα, κατηγορούμενα για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, ωστόσο δεν συνελήφθησαν καθόσον δεν συνέτρεχαν οι προϋποθέσεις του αυτοφώρου.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Τρικάλων, από τα μέσα Ιουλίου του τρέχοντος έτους, οι δράστες καλλιέργησαν σε ορεινή περιοχή του Δήμου Μετεώρων δενδρύλλια κάνναβης, από τα οποία περισυνέλλεξαν ποσότητα κάνναβης, την οποία απέκρυψαν σε δύσβατη και δασώδη περιοχή και στη συνέχεια, διακίνησαν σε τουλάχιστον -18- άτομα στα Τρίκαλα και στην Καλαμπάκα, αποκομίζοντας περιουσιακό όφελος, ενώ επιπλέον, ο ένας από τους δράστες διακίνησε ποσότητα κοκαΐνης.

Στο πλαίσιο συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης που οργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε χθες (27-10-2021) το πρωί, εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς, ο ένας εκ των δραστών, σε ορεινή περιοχή του Δήμου Μετεώρων, όπου είχαν αποκρύψει την περισυλλεχθείσα κάνναβη και ακινητοποιήθηκε.

Στην ίδια κατηγορία