Τρίκαλα: Πόσο αθώο είναι τελικά το φυσικό αέριο;

Μείζονος σημασίας η σωστή συντήρηση της εγκατάστασης

Μια σημαντική έρευνα για τα καυσαέρια στις εστίες καύσης φυσικού αερίου έρχεται να δώσει καίριες απαντήσεις για το εάν και κατά πόσο είναι φιλικό προς το περιβάλλον το συγκεκριμένο καύσιμο. 

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του TV10.gr, σκοπός της έρευνας ήταν η αξιολόγηση της ορθότητας των μετρήσεων που διενεργούνται στις εστίες καύσης με καύσιμο το φυσικό αέριο.

Τα αποτελέσματα της έρευνας έδειξαν ότι οι μετρήσεις των καυσαερίων δεν είναι πάντα οι πραγματικές, πράγμα που οφείλεται στο ότι οι τεχνικοί κατά την διάρκεια των μετρήσεων  χρησιμοποιούν αναλυτές που επί της ουσίας δεν μπορούν να διεξάγουν  όλες τις απαραίτητες μετρήσεις.

Χαρακτηριστικά είναι τα λόγια του μηχανολόγου-μηχανικού  κ. Γιάννη Μπετούνης, ο οποίος μιλώντας στο TV10.gr, επεσήμανε ότι η μελέτη αυτή δείχνει πως η επιβάρυνση του περιβάλλοντος από το εν λόγω καύσιμο είναι κατά μεγάλο ποσοστό σημαντική.

Στο TV10.gr, μίλησε και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Υδραυλικών Τρικάλων, Νίκος Βαλομάνδρας , ο οποίος επεσήμανε ότι κάθε τέσσερα χρόνια είναι απαραίτητη η διενέργεια ενός τεστ από αδειούχο υδραυλικό στην εγκατάσταση του φυσικού αερίου για την βεβαίωσης της καταλληλότητας του συστήματος.  

Τρίκαλα: Το πάρτυ των “αρίστων”

Καλαμπάκα: Ανατροπή οχήματος κοντά στην γέφυρα της Διάβας

Προαγωγές για Τρικαλινούς Αστυνομικούς

Έταξε σύνταξη σε Τρικαλινή και της.. «έφαγε» τα λεφτά

Τι γίνεται με τους πλειστηριασμούς στα Τρίκαλα

Βρείτε το TV10.gr στο Google News! Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.tv10.gr

Ακολουθήστε το TV10.gr  στο Facebookκαι μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το TV10.gr στο  Instagram και δείτε τις καλύτερες φωτογραφίες από τα Τρίκαλα, τη Θεσσαλία αλλά και από όλη την Ελλάδα.

Στην ίδια κατηγορία