Τρίκαλα: Οικογένειες υποδέχονται το 2021 (φώτο)

Τρικαλινές οικογένειες

Εικόνες που ξεχειλίζουν αγάπη

Με διαφορετικό τρόπο υποδέχτηκαν οι οικογένειες το 2021 στα Τρίκαλα, καθώς δεδομένων των συνθηκών, παρέμειναν στα σπίτια τους.

Διαφορετικό ήταν για όλους μας το φετινό πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν, δίχως κοσμικότητες, αλλά με έμφαση στις ουσιαστικές ανθρώπινες σχέσεις και αξίες.

Στα σπίτια τους  υποδέχτηκαν οι Τρικαλινοί τον ερχομό της νέας χρονιάς, έχοντας δίπλα τους την οικογένειά τους ή λίγους καλούς φίλους,ευχόμενοι καλή χρονιά με υγεία.

Η αγάπη, το κέφι και η αισιοδοξία που διαπότισαν τις καρδιές τους, ξεχειλίζουν από τις φωτογραφίες τους και τους ευχαριστούμε που μας τα μετέδωσαν.

Η οικογένεια της Αλεξίας και του Τάκη Παπαστεργίου, δημιούργησαν το απόλυτο εορταστικό σκηνικό, σαν σκηνή από αμερικάνικη ταινία, για να υποδεχτεί την νέα χρονιά.

Η πενταμελής οικογένεια της Κικής και του Χρόνη Αγορίτσα φώτισε την εικόνα με το πλατύ τους χαμόγελο, την αγάπη και την αισιοδοξία τους.

Το ζεύγος Τόνιας και Ηλία Τσιαούση, υποδέχτηκε την νέα χρονιά, στο μοντέρνο α λα  Hollywood σπίτι τους, και απαθανάτισαν την στιγμή, με την λαμπερή Τόνια, σε πρώτο πλάνο.

Η οικογένεια Καρακούση υποδέχτηκε την νέα χρονιά αγκαλιασμένη και χαρούμενη. Πανευτυχής ο Κώστας, χάρμα οφθαλμών η Βίβιαν και τα κορίτσια τους.

Πρωτοχρονιά και γενέθλια μαζί, στην οικογένεια Κέλλυς και Κωστή Τασιόπουλου. Με τον ερχομό της καινούργιας χρονιάς, γιόρτασαν και τα γενέθλια της 15χρονης Ναντίνας, για αυτό και ο στολισμός ήταν διπλά εορταστικός, όπως διπλές ήταν οι ευχές και η χαρά τους. Η δε μικρή της οικογένειας, όλο γλύκα και νάζι, κλέβει την παράσταση.

Το TV 10. gr εύχεται σε όλους Καλή Νέα Χρονιά, με υγεία!

Δείτε επίσης:

Με την γέννηση δύο κοριτσιών μπήκε το 2021 στα Τρίκαλα

Στην ίδια κατηγορία