Τρίκαλα: Με ραντεβού και σε λογικά πλαίσια η κίνηση στα κομμωτήρια

Τρίκαλα: Με ραντεβού και σε λογικά πλαίσια η κίνηση στα κομμώτρια

Χαλαρή η πρώτη μέρα λειτουργίας των κομμωτηρίων

Με ραντεβού και σε λογικά πλαίσια κινήθηκε η κίνηση στα κομμωτήρια στα Τρίκαλα, αφού το άνοιγμα τους πριν τα Χριστούγεννα απέτρεψε ένα νέο κύμα συνεχόμενων ραντεβού.

Ρολά ανέβασαν την Δευτέρα μαζί με το λιανεμπόριο και τα κομμωτήρια και τα κέντρα αισθητικής. Οι επαγγελματίες του κλάδου δείχνουν αρκετά ικανοποιημένοι με την εξέλιξη αυτή, αφού θεωρούσαν άδικο το λουκέτο στα κομμωτήρια δεδομένου ότι τα μέτρα είχαν τηρηθεί και με το παραπάνω.

Η κίνηση στα κομμώτρια στα Τρίκαλα κινήθηκε σε λογικά πλαίσια, χωρίς να καταγράφεται η ζήτηση που υπήρχε τις περασμένες φορές, όταν και το παρατεταμένο λουκέτο στα κομμωτήρια δημιούργησε την έντονη ανάγκη του ανοίγματός τους τόσο για καλλωπιστικούς λόγους όσο και για λόγους υγιεινής.

Η προσέλευση των πελατών γίνεται αποκλειστικά και μόνο με ραντεβού, ενώ γίνεται και καταγραφή των στοιχείων των πελατών, ούτως ώστε να ειδοποιηθούν αμέσως σε περίπτωση που προκύψει ανάγκη.

Ως μια βαθιά ανάσα χαρακτηρίστηκε το άνοιγμα των κομμωτηρίων από τον Πρόεδρο του Συλλόγου Κουρέων Κομμωτών Τρικάλων, Κωνσταντίνο Κοντό, υπογραμμίζοντας ότι σαν καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος πληρούν όλες τις προϋποθέσεις για να παραμείνουν ανοιχτά.

Δείτε επίσης:

Ουρές με το «καλημέρα» στα καταστήματα των Τρικάλων

Ζητούν το άνοιγμα στην εστίαση οι Τρικαλινοί καταστηματάρχες

Βρείτε το TV10.gr στο Google News! Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.tv10.gr

Ακολουθήστε το TV10.gr  στο Facebookκαι μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το TV10.gr στο  Instagram και δείτε τις καλύτερες φωτογραφίες από τα Τρίκαλα, τη Θεσσαλία αλλά και από όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το TV10.gr στο Τwitter μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Στην ίδια κατηγορία