Τρίκαλα: Κατεβάζει ρολά η εστίαση

Να κατεβάσουν ρολά για ένα 24ωρο, αυτή την Τρίτη 16…

Να κατεβάσουν ρολά για ένα 24ωρο, αυτή την Τρίτη 16 Νοεμβρίου και να συνταχθούν με την απόφαση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εστιατορικών και Συναφών Επαγγελμάτων (ΠΟΕΣΕ) αποφάσισαν, σήμερα το απόγευμα οι Τρικαλινοί επιχειρηματίες του κλάδου.

«Συμμετέχουμε στην απεργία για να μάθει η κοινωνία τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε. Την Τρίτη 16/11 η εστίαση κατεβάζει ρολά, όπως αποφασίστηκε ομοφώνα για στείλουμε ηχηρό μήνυμα σε όλη την Ελλάδα» ανέφερε ο πρόεδρος του Σωματείου Καφετεριών Τρικάλων κ. Γιώργος Ηλιάδης.

Και πρόσθεσε ότι τα αιτήματα του κλάδου είναι απολύτως λογικά και εξαιτίας των μέτρων που εφαρμόζονται, δε λειτουργούν με την δυναμικότητα τους. «Για παράδειγμα, στα 600 σκαναρίσματα που έγιναν το περασμένο Σάββατο, μόλις τα επτά ήταν με ράπιντ τεστ.

Αυτό σημαίνει ότι πολλοί δεν βγήκαν και δεν μπήκαν στη διαδικασία να εισέλθουν στα καταστήματα μας» τόνισε.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του Σωματείου Εστιατόρων & Συναφών Επαγγελμάτων Τρικάλων κ. Νικόλας Παπαευθυμίου υπογράμμισε ότι η κινητοποίηση είναι μονόδρομος. «Η Κυβέρνηση μας εμπαίζει. Θέσαμε μια σειρά από αιτήματα έως και τώρα τίποτα δεν έγινε αποδεκτό.

Οδηγούμαστε σε αδιέξοδο. Έχουμε μείωση του τζίρου και όσο κρυώνει ο καιρός θα δούμε χειρότερες ημέρες και νύχτες» ανέφερε με έμφαση.

Στην ίδια κατηγορία