Τρίκαλα: Αξιέπαινη κίνηση ανθρωπιάς δικηγόρου

Τρίκαλα: Αξιέπαινη κίνηση ανθρωπιάς δικηγόρου

Πρόσφερε σημαντικό ποσό σε τρικαλινές οικογένειες

Είναι ένα πολύ ωραίο παράδειγμα που αξίζει πραγματικά να βρει μιμητές τώρα που μπήκαμε στην τελική ευθεία της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων πρόκειται για μια κίνηση ανθρωπιάς δικηγόρου στα Τρίκαλα.

Αναφερόμαστε στην πρωτοβουλία που πήρε ένας πολύ γνωστός δικηγόρος των Τρικάλων, το όνομα του οποίου έχει συνδεθεί με πολλές και σημαντικές δίκες

Μας πήρε τηλέφωνο και μας είπε πως επιθυμεί να διαθέσει ένα σημαντικό ποσό σε οικογένειες που έχουν ανάγκη και κυρίως σε οικογένειες που έχουν μικρά παιδιά, μας ζήτησε δε να βρούμε εμείς αυτούς τους ανθρώπους.

Αυτό ακριβώς κάναμε, ρωτήσαμε τις πηγές που έπρεπε και με καθαρά αντικειμενικά κριτήρια και με βάσει τις επιθυμίες του δωρητή συμπολίτη μας εντοπίσαμε τις οικογένειες.

16 συνολικά οικογένειες θα χαμογελάσουν τα Χριστούγεννα

Έτσι χάρη στην ωραία αυτή πρωτοβουλία 16 συνολικά οικογένειες θα μπορέσουν να χαμογελάσουν τις άγιες μέρες των Χριστουγέννων και ταυτόχρονα να απολαύσουν ένα πλούσιο εορταστικό τραπέζι και όχι μόνο. Σίγουρα δεν είναι οι μοναδικοί άνθρωποι που έχουν ανάγκη.

Δυστυχώς υπάρχουν δεκάδες, εκατοντάδες συμπολίτες μας που έχουν ανάγκες, οι οποίες γίνονται ακόμα πιο μεγάλες και έντονες τις ημέρες των εορτών.

Η κίνηση όμως αυτή μπορεί και πρέπει να βρει μιμητές

Μπορεί να αποτελέσει ένα φωτεινό παράδειγμα για άλλους συμπολίτες μας που μπορούν να προσφέρουν από το περίσσευμα τους και να δώσουν λίγη χαρά και ζεστασιά – ιδιαίτερα αυτές τις μέρες – στις καρδιές των ανθρώπων που περνάνε δύσκολες στιγμές.

Υπάρχουν βέβαια η εκκλησία, οι φιλανθρωπικοί σύλλογοι, μεγάλες και μικρές εταιρείες που προσφέρουν.

Χρειάζεται όμως και η δική μας βοήθεια.

Εμπρός λοιπόν στο δρόμο που χάραξε ο συμπολίτης μας για να νοιώσουμε και να βιώσουμε όλοι μας όπως πρέπει το πνεύμα των Χριστουγέννων και το υπέρτατο νόημα της γιορτής.

Ο δωρητής μας έβαλε και έναν όρο

Να μην μάθει κανείς και ιδίως οι οικογένειες ποιος είναι αυτός που κάνει την δωρεά, κίνηση που δείχνει το ήθος και την ευπρέπεια που τον διακρίνουν.

Μακάρι να βρει μιμητές η κίνηση ανθρωπιάς του δικηγόρου στα Τρίκαλα!

Δείτε επίσης

Κίνηση ανθρωπιάς από ταξιτζή στα Τρίκαλα

Στην ίδια κατηγορία