Το συγκινητικό “αντίο” των εργαζομένων του TV10

Μετά από σχεδόν 30 χρόνια παρουσίας στην ζωή του τόπου…

Μετά από σχεδόν 30 χρόνια παρουσίας στην ζωή του τόπου το “TV10” σταμάτησε τη λειτουργία του, παραδίνοντας την σκυτάλη στο FormediaTV, που ήρθε για να δώσει μια νέα πνοή στην ενημέρωση στην Θεσσαλία -και όχι μόνον.

Οι εργαζόμενοι του ΤV10 “αποχαιρέτησαν το δικό τους κανάλι” μέσα από τα social media.

Ζαρούλα Ευαγγελία

Για μένα, όπως για πολλούς άλλους συναδέλφους και φίλους, το TV10 δεν ήταν μια απλή εργασία για βιοπορισμό, ούτε μόνον μια εργασία για επιτυχία και ανάδειξη . Ήταν η ζωή μου τα 5 τελευταία χρόνια.

Δεν λογαριάσαμε ποτέ τα αμέτρητα ξενύχτια, τα αμέτρητα δεκαπεντάωρα δουλειάς, τις χαμένες άδειες, τα ρεπό που συνειδητά «χαρίζαμε» στο κανάλι, τις αργίες και τις γιορτές, τα καλοκαίρια που έφυγαν και δεν θα ξαναγυρίσουν και που και αυτά τα «προσφέραμε» στο TV10.

Γιατί δουλεύαμε πρώτα για την Φανέλα του TV10 και μετά για τα λεφτά, για τον μισθό, για να διατηρήσουμε τη δουλειά μας. Γιατί πρώτα και πάνω απ´ όλα έπρεπε να βγάζουμε πάντα ασπροπρόσωπο το TV10

Γι΄αυτό και στεναχωριέμαι τόσο πολύ που κλείνει το TV10. Γιατί σπάνια βρίσκεις μια δουλειά για να δουλεύεις με αγάπη, με πάθος, με πίστη, με ένταση πρώτα για τη φανέλα και μετά για τα λεφτά.

Και αυτό που θα μου λείψει από το τέλος του TV10 είναι το να δουλεύω για τη φανέλα. Γιατί αυτό είναι που κάνει την εργασία χαρά και δημιουργία. Αυτό είναι που σε κάνει να αντέχεις τα πάντα και να δίνεις τα πάντα. Αυτό είναι που σε κάνει περήφανο για τη δουλειά σου. Και αυτό ούτε αγοράζεται, ούτε πωλείται, ούτε κοστολογείται.

Ήμουν, είμαι και θα είμαι πάντα περήφανη που δούλεψα στο TV10.

Στεφανος Τσοτσος

29 χρονια TV10
1993 ημουν ο πρώτος εργαζομενος στο τοπικό κανάλι τν10 ειχα την τύχη να βαλω το πρώτο πρώτο πρόγραμμα του καναλιού και να βγαλω το πρώτο δελτίο ειδήσεων με παρουσιαστρια την Ελένη Παφη σκηνοθέτη και δάσκαλο μου τον Νικο Κουμπουρα.

Πισω μου ήταν οι 10 τοτε μέτοχοι του καναλιού όπου παρακολουθούν με αγωνία το πρώτο δελτίο. Πέφτει το σήμα τέλους και ξεσπουν όλοι σε χειροκρότημα και μια ικανοποίηση ότι επιτέλους ειμαστε στον αέρα.

Το κανάλι αυτό αποτέλεσε σχολείο για πολλους νέους δημοσιογράφους και όχι μόνο που κάνανε τα πρωτα τους βήματα εδώ.

Σήμερα 29 χρόνια μετά ειδα αυτό το κανάλι να κλείνει και να γινεται formedia,εμείς οι ανθρωποι του καναλιού αυτού θα συνεχίζουμε να το αγαπαμε και να το στηρίζουμε.

Εύχομαι στη νέα διοίκηση να έχει επιτυχίες και να το ανεβάσει πιο ψηλά

Στέφανος Μπαντόλας

Τέλος εποχής!!! Ζήσαμε πολλά!Δουλέψαμε σκληρά, αλλά ταυτόχρονα ευχάριστα. Είκοσι ολόκληρα χρόνια, στο δικό μας κανάλι, με λιγοστά πολλές φορές μέσα, καταφέραμε να φέρουμε στον κόσμο υπέροχες δουλειές.

Με το κεφάλι ψηλά πορευόμασταν, με το κεφάλι ψηλά φεύγουμε. Ατέλειωτα γέλια, γλέντια, γκρίνιες ΄οπως σε κάθε οικογένεια. Ήταν η οικογένειά μας για όλους εμάς που τρέχαμε για την είδηση, την εκδήλωση, το θέμα.

Γνώρισα υπέροχους ανθρώπους-με την κυριολεχτική σημασία- συνεργάτες! “Ότι αρχίζει ωραίο τελειώνει με πόνο” λέει το άσμα…ναι πονάει μεν, αλλά οι αναμνήσεις γιατρεύουν αυτό τον πόνο. Πολλοί περάσαν από αυτό το μεγάλο σχολείο. Φτάσαμε στο τέλος μερικοί.

Το tv10 έπαψε σήμερα! Όμως στις καρδιές μας θα μείνει για πάντα!!! Εις το επανιδείν… και από τους τελευταίους συνεργάτες!!!

Στην ίδια κατηγορία