Τελευταίες πινελιές για τη αίθουσα εκδηλώσεων του Μουσείου Τσιτσάνη

Τελευταίες πινελιές για τη νέα αίθουσα εκδηλώσεων του Μουσείου Τσιτσάνη

Ενας εξοπλισμός «που αλλάζει την εικόνα και των άλλων χώρων

Η αγαπημένη αίθουσα εκδηλώσεων του Μουσείου Τσιτσάνη, ανανεώνεται. Νέα διάταξη, αναμορφωμένες κερκίδες, καλλιτεχνικές παρεμβάσεις, καλύτερος φωτισμός, ορισμένες από τις δράσεις που πραγματοποίησε η διεύθυνση του Μουσείου.


Ο πρόσθετος εξοπλισμός για live streaming, η βελτίωση στα ηχητικά και η γενικότερη αναμόρφωση του χώρου, δίνουν μια διαφορετική νότα στην αίθουσα που προτιμάται φανατικά από πλήθος πολιτών για κάθε είδους εκδήλωση.

Τελευταίες πινελιές για τη αίθουσα εκδηλώσεων του Μουσείου Τσιτσάνη


Μέχρι να αρχίσει η πανδημία, κάθε χρόνο πάνω από 200 εκδηλώσεις φιλοξενούνταν στην αίθουσα: παρουσιάσεις βιβλίων, μουσικές εκδηλώσεις, ομιλίες, συναντήσεις, projects, δράσεις για παιδιά, ζωγραφική, εκθέσεις, ορισμένες από τις δράσεις που υλοποιήθηκαν τα τελευταία 4 χρόνια.


Όπως εξήγησε η αντιπρόεδρος του ΔΣ του Κέντρου Ερευνας – Μουσείο Τσιτσάνη, Εφη Λεβέντη, «απομένει απλώς η εγκατάσταση των καθισμάτων στις νέες κερκίδες, ώστε να ολοκληρωθεί τις αμέσως επόμενες ημέρες, η νέα μορφή και διάταξη της αίθουσας εκδηλώσεων». Και σημείωσε ότι αυτή η αναμόρφωση έγινε επιπλέον της προμήθειας νέου, εκθεσιακού εξοπλισμού για τις υπόλοιπες αίθουσες. Ενας εξοπλισμός «που αλλάζει την εικόνα και των άλλων χώρων, στη βάση της μουσειολογικής μελέτης».

Από το γραφείο Τύπου

5.167 άτομα έχουν εμβολιαστεί στα Τρίκαλα

Τρίκαλα: Βρύσες μετατρέπονται σε.. “σιντριβάνια”!

Στις τράπεζες των Τρικάλων ο κόσμος αναστενάζει

Βρείτε το TV10.gr στο Google News! Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.tv10.gr

Ακολουθήστε το TV10.gr  στο Facebookκαι μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το TV10.gr στο  Instagram και δείτε τις καλύτερες φωτογραφίες από τα Τρίκαλα, τη Θεσσαλία αλλά και από όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το TV10.gr στο Τwitter μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Στην ίδια κατηγορία