Σοκ στα Τρίκαλα από τον θάνατο του φαρμακοποιού Χρ. Ρουσιαμάνη

Ο Τάκης Σαράντης αποχαιρετά τον Λευτέρη Ταμπουρά

Βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του

Σοκ στα Τρίκαλα αλλά και θλίψη προκαλεί η είδηση για τον θάνατο του φαρμακοποιού Χρ. Ρουσιαμάνη, που βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του

Σύμφωνα με πληροφορίες του Tv10.gr χωρίς τις αισθήσεις του εντοπίστηκε από συγγενικό του πρόσωπο το πρωί της Παρασκευής, ο Τρικαλινός φαρμακοποιός Χρήστος Ρουσιαμάνης.

Το περιστατικό σημειώθηκε το σπίτι όπου διέμενε ο άτυχος φαρμακοποιός, μετά από αλλεπάλληλες κλήσεις από συγγενικά του πρόσωπα που δεν κατάφεραν να επικοινωνήσουν μαζί του. Τελικά, η άσχημη είδηση δεν άργησε να αποκαλυφθεί, με τον Χρήστο Ρουσιαμάνη να εντοπίζεται χωρίς τις αισθήσεις του.

Άμεσα ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ όπου τον παρέλαβε και τον μετέφερε στο Νοσοκομείο Τρικάλων, αλλά δυστυχώς ήταν ήδη νεκρός και οι θεράποντες ιατροί δεν κατάφεραν να τον επαναφέρουν στην ζωή.

Όπως συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις ειδοποιήθηκε και η Αστυνομία, ενώ η σορός του θα μεταφερθεί για νεκροψία – νεκροτομή προκειμένου να διαπιστωθούν τα αίτια του θανάτου του.

Η είδηση για τον θάνατο του φαρμακοποιού Χρ. Ρουσιαμάνη, που έφυγε σε ηλικία 72 ετών, προκάλεσε σοκ στα Τρίκαλα καθώς επρόκειτο για έναν ιδιαίτερα αγαπητό και ενεργό άνθρωπό της τοπικής κοινωνίας.

Μάλιστα, η ιδιαίτερη αγάπη του για το κυνήγι τον οδήγησε στο τιμόνι του Κυνηγετικού Συλλόγου Τρικάλων, όπου διετέλεσε πρόεδρος επί σειρά ετών. Άφησε πίσω του μεγάλο έργο καθώς κατέβαλλε κάθε δυνατή προσπάθεια για έναν από τους μεγαλύτερους Συλλόγους των Τρικάλων. Με δράσεις και στόχους, ανέβασε ψηλά τον πήχη και τον αναβάθμισε σε όλα τα επίπεδα. Οι κυνηγοί μόνο με καλά λόγια έχουν να μιλούν για τον Χρήστο Ρουσιαμάνη. Ο Κυνηγετικός Σύλλογος από σήμερα μένει φτωχότερος καθώς έχασε ένα από τα πιο ενεργά μέλη.

Μέσα από το επάγγελμα του φαρμακοποιού, έδειχνε καθημερινά την αγάπη του για τον συνάνθρωπο και προσπαθούσε να συνεισφέρει στην κοινωνία όπου μπορούσε.

Αύριο η κηδεία

Η κηδεία του Χρήστου Ρουσιαμάνη θα τελετσεί αύριο Σάββατο 28 Νοεμβρίου στις 12 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Ράξας Τρικάλων

Αφήνει πίσω τα αδέρφια του Αθανάσιο & Παρασκευή Ρουσιαμάνη, καθώς και ανήψια.

Την τελετή επιμελείται το γραφείο τελετών «Μιχαήλ Παναγιώτου»

Δείτε επίσης:

Θλίψη στον Δήμο Λίμνης Πλαστήρα: Πέθανε δημοτικός σύμβουλος

Οικογενειακή τραγωδία: Παθολογική η ζήλια για τη γυναίκα του

Στην ίδια κατηγορία