Πρεμιέρα εμβολιασμών στο Κέντρο Υγείας Πύλης

Πρεμιέρα εμβολιασμών στο Κέντρο Υγείας Πύλης

Εμβολιάστηκαν κατά του covid – 19 συνολικά 96 άτομα

Πρεμιέρα εμβολιασμών κατά του covid-19 σήμερα στο Κέντρο Υγείας Πύλης για τους ηλικιωμένους δημότες της περιοχής.

Στην πρεμιέρα εμβολιασμών συμμετείχαν 96 άτομα άνω των 85 ετών και η διαδικασία στο Κέντρο Υγείας Πύλης κύλησε ομαλά.

Ο εμβολιασμός στην συγκεκριμένη ηλικιακή ομάδα θα συνεχιστεί μέχρι την Παρασκευή, ενώ από αύριο το απόγευμα στο εμβολιαστικό κέντρο της Πύλης, θα ξεκινήσει ο εμβολιασμός και σε ιδιώτες ιατρούς των Τρικάλων.

Ως γνωστόν, τα πρώτα 240 εμβόλια της pfizer παρελήφθησαν την Τρίτη και αποτελούν την πρώτη δόση εμβολιασμού κατά του covid19.

Στο Κέντρο Υγείας Πύλης, κατά την σημερινή πρώτη ημέρα εμβολιασμού, βρέθηκε ο αναπληρωτής Διευθυντής της 5ης ΥΠΕ Ηλίας Τσιαούσης.

Από την πλευρά ο Διευθυντής του ΚΥ Πύλης Μιχάλης Βενιζέλος δήλωσε πως «Από σήμερα το ΚΥ Πύλης συμμετέχει στη μεγάλη εθνική προσπάθεια εμβολιασμού του πληθυσμού έναντι του covid-19. Το όλο εγχείρημα στηρίζεται στην προσπάθεια όλων μας & ως εκ τούτου θα ήθελα να εκφράσω τις ευχαριστίες μου σε όλους τους εργαζομένους της μονάδας ΠΦΥ ΚΥ Πύλης, που αγκάλιασαν με θέρμη την δράση αυτή.

Επιπλέον, θα ήθελα να ευχαριστήσω την Διοίκηση της 5ης ΥΠΕ της Περιφέρειας Θεσσαλίας, την Πολιτική Προστασία, τον Δ/ντή του ΓΝ Τρικάλων, τον Δήμο Πύλης & το ΕΚΑΒ για την αμέριστη υποστήριξή τους & συμπαράσταση.

Η ευθύνη για την προάσπιση της υγείας του πληθυσμού είναι κοινωνική και σε αυτό το πλαίσιο καλούμαστε να ενώσουμε τις δυνάμεις που διαθέτουμε, προκειμένου να προσφέρουμε το καλύτερο δυνατό για όλους τους πολίτες.»

Τελευταίες πληροφορίες μας, θέλουν σε σύντομο χρονικό διάστημα, να δημιουργούνται άλλα δύο εμβολιαστικά κέντρα στο Νομό, ένα στην Καλαμπάκα κι ένα άλλο στα Τρίκαλα, ώστε να αποσυμφορηθούν τα ήδη δύο λειτουργούντα σε Πύλη & Τρίκαλα.

Δείτε επίσης:

Διχασμένοι οι Τρικαλινοί με το πιστοποιητικό εμβολιασμού

Μειωμένα και σήμερα τα κρούσματα στα Τρίκαλα

Βρείτε το TV10.gr στο Google News! Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.tv10.gr

Ακολουθήστε το TV10.gr  στο Facebookκαι μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το TV10.gr στο  Instagram και δείτε τις καλύτερες φωτογραφίες από τα Τρίκαλα, τη Θεσσαλία αλλά και από όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το TV10.gr στο Τwitter μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Στην ίδια κατηγορία