Π. Χρηστίδης : Πολιτική ανανέωση

Σε μια μεγάλη συγκέντρωση, παρουσία μελών και στελεχών του ΚΙΝΑΛ,…

Σε μια μεγάλη συγκέντρωση, παρουσία μελών και στελεχών του ΚΙΝΑΛ, αλλά και νεολαίας μίλησε σήμερα το απόγευμα ο υποψήφιος πρόεδρος στις εσωκομματικές εκλογές της 5ης του Δεκέμβρη, κ. Παύλος Χρηστίδης. Ο κ. Χρηστίδης μίλησε στην αίθουσα του Μουσείο «Τσιτσάνη», όπου «ξεδίπλωσε» το όραμα του και τις προτάσεις του για την επόμενη μέρα. Με εγκάρδια λόγια προς το πρόσωπο του υποψηφίου προέδρου μίλησε το μέλος του Κινήματος Αλλαγής κ. Γιώργος Ηλιάδης, καλωσορίζοντας τον, ενώ πριν την έναρξη της ομιλίας τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη της Φώφης Γεννημάτα.

Ο κ. Χρηστίδης στην ομιλία του έκανε λόγο για πολιτική ανανέωση που χρειάζεται ο χώρος και για ανάγκη να διευρυνθεί η παράταξη. «Νιώθω ότι με τους ανθρώπους που συναντήθηκα όλο αυτό το διάστημα θέλω να διαμορφώσω κάτι μεγάλο και κάτι πλειοψηφικό. Ένα πολιτικό κίνημα που ξεκινά από κάτω και διαμορφώνει νέες συνθήκες στο πολιτικό σκηνικό. Είμαστε δω για να εκφράσουμε τις απόψεις μας για την πολιτική ανανέωση για την ενότητα του χώρου και τη διεύρυνση της παράταξης με ακροατήρια που έως τώρα μας έβλεπαν και μας παρακολουθούσαν και δε μας στήριζαν.

Επομένως με όλους αυτούς θα έχουμε την ευκαιρία να διαμορφώσουμε μια νέα σελίδα στο πολιτικό σκηνικό» τόνισε με έμφαση. Από την ομιλία του υποψηφίου προέδρου δε θα μπορούσε να απουσιάζουν οι αναφορές στην αείμνηστη Φώφη Γεννημάτα και στην προσφορά της, στην παράταξη, κάνοντας λόγο για σημαντική παρακαταθήκη «Οι εκλογές είναι πολύ σημαντικές και θέλω να καλέσω κάθε δημοκρατικό πολιτική να έρθει να συμμετέχει στις διαδικασίες θα δώσει νέο αίτημα στην προσπάθεια που κάνει το κίνημα μας όλα αυτά τα χρόνια και θα εγγυηθεί, διότι ο κάθε πολίτης εγγυάται την παρακαταθήκη που άφησε η Φώφη Γεννηματά σε αυτή την προσπάθεια που έκανε έξι χρόνια να πάρει το ΠΑΣΟΚ από την απαξίωση, 7ο κοινοβουλευτικό κόμμα και να το οδηγήσει στην τρίτη κοινοβουλευτική θέση με προοπτική να γίνει ξανά πρωταγωνιστής».

Στην ίδια κατηγορία