Ουρές με το «καλημέρα» στα καταστήματα των Τρικάλων

Ουρές με το «καλημέρα» στα καταστήματα των Τρικάλων

Έσπευσαν για τις αγορές τους οι Τρικαλινοί

Ουρές με το «καλημέρα» καταγράφηκαν την Δευτέρα στα καταστήματα των Τρικάλων, στην πρεμιέρα της επανέναρξης της λειτουργίας του λιανεμπορίου και των κομμωτηρίων.

Όπως κατέγραψε ο φακός του TV10.gr, από το πρωί πολλοί ήταν οι καταναλωτές που στήθηκαν στις ουρές προκειμένου να πραγματοποιήσουν τις αγορές του στα καταστήματα των Τρικάλων, αφού πρώτα βέβαια έστειλαν το απαραίτητο sms με τον κωδικό 2 στο 13033, μήνυμα το οποίο έχει ισχύ για 2 ώρες.

Καταστηματάρχες και καταναλωτές τήρησαν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα, ενώ ο αριθμός των πελατών εντός του καταστήματος εξαρτάται από τα τετραγωνικά μέτρα.

Την τιμητική τους πάντως είχαν τα καταστήματα ενδυμάτων και υποδημάτων, αφού πλέον οι καταναλωτές μπορούν να δοκιμάσουν τα προϊόντα πριν προχωρήσουν στην αγορά τους.

Στο TV10,gr μίλησε η ιδιοκτήτρια καταστήματος ενδυμάτων κ. Μπάλια τονίζοντας ότι η μέρα αυτή είναι μια μέρα ελπίδας, υπογραμμίζοντας την καλή διάθεση και την συνεργασία του κόσμου.

Για το άνοιγμα της αγοράς μίλησε και ο Λεωνίδας Καρακικές, ο οποίος ανέφερε ότι τα καταστήματα υποδέχονται τους καταναλωτές τους μετά από 70 μέρες με μεγάλες εκπτώσεις της τάξης του 35-50%.

Την ανάγκη της τήρησης των μέτρων επεσήμανε και ο Θέμης Τρικαλιώτης, προκειμένου να παραμείνουν ανοιχτά τα εμπορικά καταστήματα, υπογραμμίζοντας ότι όλα τα καταστήματα έχουν τις προσφορές τους δίνοντας την ευκαιρία στους καταναλωτές να ανανεώσουν την γκαρνταρόμπα τους.

Σύμφωνα πάντως με την πλειοψηφία των καταναλωτών το άνοιγμα του λιανεμπορίου έπρεπε να γίνει δεδομένου ότι διευκολύνονται οι αγορές τους.

Η κίνηση σήμερα σε ολόκληρη την αγορά ήταν ικανοποιητική, ο κόσμος κυκλοφόρησε τόσο στα εμπορικά καταστήματα όσο και στη λαϊκή αγορά, αλλά παρόλα αυτά απομένει να φανεί κατά πόσο η κινητικότητα αυτή μετατράπηκε σε ψώνια και αγορές.

Την ίδια ώρα οι Τρικαλινοί έγιναν για ακόμη μια φορά στο ίδιο έργο θεατές, αφού οι ουρές στα τραπεζικά καταστήματα είναι πλέον μια γνώριμη εικόνα.

Ωστόσο η ταλαιπωρία που υφίσταται όλος αυτός ο κόσμος είναι κάτι που σαφέστατα δεν συνηθίζεται. Οι ίδιοι μάλιστα τονίζουν ότι θα πρέπει βρεθεί σύντομα μια λύση στο χρόνιο αυτό πρόβλημα.

Δείτε επίσης:

Ζητούν το άνοιγμα στην εστίαση οι Τρικαλινοί καταστηματάρχες

Βρείτε το TV10.gr στο Google News! Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.tv10.gr

Ακολουθήστε το TV10.gr  στο Facebookκαι μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το TV10.gr στο  Instagram και δείτε τις καλύτερες φωτογραφίες από τα Τρίκαλα, τη Θεσσαλία αλλά και από όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το TV10.gr στο Τwitter μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Στην ίδια κατηγορία