Οι εκπτώσεις ζέσταναν την αγορά των Τρικάλων

Οι εκπτώσεις ζέσταναν την αγορά των Τρικάλων

Ζεστό χρήμα στα παγωμένα ταμεία

Με θετικό πρόσημο ξεκίνησε η επανεκκίνηση στην αγορά των Τρικάλων, αφού η αγοραστική δύναμη των καταναλωτών φαίνεται αρκετά ικανοποιητική και οι εκπτώσεις κινούνται σε καλά επίπεδα

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του TV10.gr, από την Δευτέρα που τα εμπορικά καταστήματα απέκτησαν και πάλι ζωή και υποδέχτηκαν τους πελάτες στο φυσικό τους κατάστημα φαίνεται ότι ο τζίρος των καταστημάτων επιτέλους αναθερμάνθηκε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εικόνα των πελατών με γεμάτες από αγορές σακούλες ικανοποιεί ιδιαίτερα τους καταστηματάρχες, δίνοντάς τους μια μεγάλη ανάσα.

Τα εμπορικά καταστήματα επαναλειτουργούν μετά από πολύ καιρό αδράνειας, γεγονός που επέφερε πολλά οικονομικά προβλήματα σε αρκετές επιχειρήσεις, ειδικά σε εκείνες που δεν διέθεταν ηλεκτρονικό κατάστημα, e-shop.

Την τιμητική τους πάντως στα Τρίκαλα έχουν τα ενδύματα, τα υποδήματα και τα είδη σπιτιού.

Σύμφωνα με τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Τρικάλων, Χρήστο Μπλουγούρα, το λιανεμπόριο υποδέχτηκε τους πελάτες του με πολλές προσφορές και εκπτώσεις, οι οποίες αποτελούν μια πολύ καλή ευκαιρία για την αγορά προϊόντων.

Ο ίδιος μάλιστα υπογράμμισε ότι καταστηματάρχες και καταναλωτές τηρούν στο έπακρο όλα τα προβλεπόμενα μέτρα στο πλαίσιο της αναχαίτισης της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού. Ευχή όλων οι εκπτώσεις να ζεστάνουν την αγορά των Τρικάλων.

Δείτε επίσης:

Τρίκαλα: Κοντά στο άνοιγμα της εστίασης;

Ζητούν το άνοιγμα στην εστίαση οι Τρικαλινοί καταστηματάρχες

Ελπίδες για αναθέρμανση της αγοράς στα Τρίκαλα

Ουρές με το «καλημέρα» στα καταστήματα των Τρικάλων

Τρίκαλα: Με ραντεβού και σε λογικά πλαίσια η κίνηση στα κομμωτήρια

Βρείτε το TV10.gr στο Google News! Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.tv10.gr

Ακολουθήστε το TV10.gr  στο Facebookκαι μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το TV10.gr στο  Instagram και δείτε τις καλύτερες φωτογραφίες από τα Τρίκαλα, τη Θεσσαλία αλλά και από όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το TV10.gr στο Τwitter μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Στην ίδια κατηγορία