Μεγάλο ενδιαφέρον για τον 10ο Μύλο των Ξωτικών

Πολλοί ήταν οι επιχειρηματίες που εκδήλωσαν ενδιαφέρον για να συμμετάσχουν…

Πολλοί ήταν οι επιχειρηματίες που εκδήλωσαν ενδιαφέρον για να συμμετάσχουν στον 10ο Μύλο των Ξωτικών που θα διεξαχθεί από τις 3 Δεκεμβρίου 2020 έως τις 6 Ιανουαρίου 2022. Η διαδικασία για την δήλωση συμμετοχής, μέσω της σχετικής πλατφόρμας ολοκληρώθηκε την περασμένη Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου και πάνω από 80 επιχειρηματίες υπέβαλαν την αίτηση τους.

Η επιλογή θα γίνει σήμερα – αφορά 15 θέσεις – για τις παρακάτω ενότητες : Χαλβάδες-λουκούμι-σιροπιαστά, Μαλλί της γριάς – pop corn – καραμελωμένα μήλα, Λουκουμάδες – κρέπες – βάφλες. Κάστανα , καλαμπόκι, Ξηροί καρποί, Εστίαση (γρήγορο φαγητό), Αναψυκτικά, νερά, χυμοί, κλπ ( για την τροφοδοσία των σημείων πώλησης ), Φυσικοί χυμοί, Χριστουγεννιάτικη αγορά δώρων, Βιβλία, . Παιχνίδια διασκέδασης (Λούνα Παρκ), Παγοδρόμιο, Φωτογραφίες (Άη Βασίλη – εντός του πάρκου ), Περίπτερο, Κερματοφόρα παιχνίδια, Χώρος Προβολής, έκθεσης και πώλησης προϊόντων εκπαιδευτικού ενδιαφέροντος και άλλες εκμεταλλεύσεις.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές «στην φετινή διοργάνωση οι επαγγελματίες και το προσωπικό που θα συμμετέχουν θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τον εμβολιασμό τους κατά της νόσου Covid-19».

Στην ίδια κατηγορία