Με νότες έντεχνου και λαϊκού τραγουδιού διασκέδασε το Διάσελλο

Πλημμύρισε μουσική και ποιοτικό τραγούδι το κέντρο του Διασέλλου στην…

Πλημμύρισε μουσική και ποιοτικό τραγούδι το κέντρο του Διασέλλου στην διάρκεια της καλοκαιρινής εκδήλωσης που διοργάνωσε ο Μορφωτικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος Δισελλιωτών Τρικάλων.

Το ελαφρύ αεράκι μετέφερε τις νότες και του στίχους σε κάθε γωνιά του χωριού, προκαλώντας μια ξεχωριστή μουσική και ποιοτική ατμόσφαιρα.

Την ευχάριστη αυτή μουσική πινελιά μετέφεραν στους κατοίκους και στους επισκέπτες του χωριού που συμμετείχαν στην εκδήλωση, ο συνδημότης μουσικός, Αποστόλης Σακκάς και τα μέλη της ορχήστρας του, Βισβίκη Αντωνία, τραγούδι, Καβαλλιεράτο Σπύρο, κιθάρα – τραγούδι και Χαμπίμπη Γιώργο, πιάνο. Όλοι μαζί ερμήνευσαν ένα πλούσιο ρεπερτόριο εμπλουτισμένο με έντεχνα, ρεμπέτικα και λαϊκά κομμάτια, που πραγματικά άφησαν εποχή κι έμειναν αναλλοίωτα στο χρόνο.

Όπως κατέγραψε η «Krini Live» η εκδήλωση πέραν του ψυχαγωγικού χαρακτήρα είχε και τιμητικό λόγο. Η διοίκηση του Συλλόγου για μια ακόμη χρονιά θέλοντας να τιμήσει την προσπάθεια πρωτοετών φοιτητών με καταγωγή το Διάσελλο και να επιβραβεύσει τους κόπους τους, απένειμε τιμητικές πλακέτες σε 6 πρωτοετείς για την εισαγωγή του σε πανεπιστημιακές σχολές κατά το περσινό έτος 2021-22. Η διοίκηση του Συλλόγου ευχήθηκε στους πρωτοετείς φοιτητές να έχουν υγεία και πρόοδο, βάζοντας και επιτυγχάνοντας τους στόχους μέσα από την προσπάθεια που θα καταβάλλουν.

Αν και οι καιρικές συνθήκες δεν στάθηκαν με το μέρος των διοργανωτών, η βράδια κύλησε με τραγούδι και χορό.

Η διοίκηση του Συλλόγου δεσμεύτηκε για μια νέα διοργάνωση, στοχεύοντας στη ψυχαγωγία και στην διασκέδαση του κόσμου που κατοικούν στο χωριό.

Τέλος για την ενίσχυση του Συλλόγου πραγματοποιήθηκε και φέτος λαχειοφόρο αγορά με μικρά και μεγάλα δώρα.

krinilive.gr

Στην ίδια κατηγορία