Με αέρα Αργεντινής η TDA!

Σε πολύ θετικό κλίμα ξεκίνησε η TDA (Ακαδημία Χορού Τρικάλων)…

Σε πολύ θετικό κλίμα ξεκίνησε η TDA (Ακαδημία Χορού Τρικάλων) τα μαθήματα χορού!

Όπως έχει μαθευτεί οι καθηγητές που απαρτίζουν το δυναμικό της είναι κυριολεκτικά ο,τι καλύτερο υπάρχει! Και αυτό το βλέπουμε από το έντονο άρωμα Αργεντινής που τη χαρακτηρίζει φέτος. Η Γιούλια Πεταράκη ,που είναι και η ιδιοκτήτρια της TDA, μας δίνει την τεράστια ευκαιρία να παρακολουθήσουμε μαθήματα tango από τον μοναδικό Jonatan Aguero. O Jonatan Aguero  ο οποίος ήρθε απευθείας από Αργεντινή,είναι ένας από τους διασημότερους χορευτές -δασκάλους tango παγκοσμίως. Κάθε χρόνο είναι καλεσμένος σε διάφορες σχολές σε όλον τον κόσμο και παραδίδει μαθήματα tango! Η θεωρία του γι αυτόν τον χορό είναι ευρέως γνωστή και όσοι είναι λάτρεις αυτού του χορού σπεύδουν να παρακολουθήσουν τα μαθήματά του. Είναι ιδιαίτερη τιμή για την πόλη μας πόσο μάλλον για την TDA να υπάρχει ένας χορευτής τέτοιου επιπέδου!

Μια πολύ καλή ευκαιρία για όλους εμάς να κάνουμε κάτι διαφορετικό στην καθημερινότητα μας και να βάλουμε στη ζωή μας τον πιο ερωτικό χορό που είναι το tango.

O Jonatan Aguero παραδίδει μαθήματα στην TDA κάθε Τρίτη Τετάρτη και Πέμπτη 20.00-21.30. Κάθε Τετάρτη μετά το μάθημα ακολουθεί tango practica (βραδιά που εξασκούμαστε στο tango).

Στόχος του Jonatan Aguero και της Γιούλια Πεταράκη είναι να δημιουργήσουν μια μεγάλη Tango κοινότητα η οποία θα μπορεί να διασκεδάζει σε milongas (βραδιές tango) και αργότερα γιατί όχι και να οργανώσουν και κάποιο ταξίδι στο υπέροχο Μπουένος Άιρες…!

Μην ξαχνάμε πως για να μπούμε σε οποιοδήποτε μάθημα χορού απαραίτητ είναι η επείδιξη πιστοποιητικού εμβολιασμού,νοσήσης ή rapid test.

Στην TDA τηρούνται όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας covid -19 για την ασφάλεια όλων.

*H σχολή βρίσκεται επί της Ασκληπιού και Βύρωνος 11 στον 1ο όροφο.

Τηλ επικοινωνίας: 2431038082 ή μπορείτε να πάρετε πληροφορίες μέσω FB Ακαδημία ΧορούΤρικάλων, Instagramm trikala_dance_academy

Στην ίδια κατηγορία