Λύσεις και παρεμβάσεις στο Δημοτικό Σχολείο Βαλτινού

σχολείο Βαλτινού

Λύση σε ένα χρόνιο πρόβλημα

Μείζονος σημασίας λύσεις δίνουν οι παρεμβάσεις στο Δημοτικό Σχολείο του Βαλτινού, καλύπτοντας τις ανάγκες της εκπαιδευτικής κοινότητας.

Λύση σε χρόνιο πρόβλημα δίνει ο Δήμος Τρικκαίων στο Δημοτικό Σχολείο Βαλτινού. Ένα στέγαστρο για τις ανάγκες της εκπαιδευτικής κοινότητας, για την αντιμετώπιση καιρικών συνθηκών, έλειπε από το πανέμορφο αυτό διδακτήριο. Ο Δήμος Τρικκαίων κινήθηκε άμεσα και οι εργασίες ολοκληρώνονται άμεσα. Στη συνέχεια, όπως σημείωσε ο αντιδήμαρχος Ακης Αναστασίου, θα γίνουν εργασίες ανακαίνισης και στις τουαλέτες του σχολείου.


Υπενθυμίζεται ότι ο Δήμος Τρικκαίων διατηρεί «ανοιχτή γραμμή» με τους διευθυντές και διευθύντριες των σχολείων, ώστε τα αιτήματα συντηρήσεων και αναγκαίων παρεμβάσεων να υλοποιούνται άμεσα.

Ανακοίνωση εξέδωσε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Τρικάλων που κοινοποίησε προς τη Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων (Π.Ο.ΑΣ.Υ.), τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη (μέσω Π.Ο.ΑΣ.Υ.), τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη (μέσω Π.Ο.ΑΣ.Υ.), τον Γεν. Γραμματέα Δημόσιας Τάξης (μέσω Π.Ο.ΑΣ.Υ.), τον Αρχηγό Ελληνικής Αστυνομίας
(μέσω Π.Ο.ΑΣ.Υ.),τον Γενικό Επιθεωρητή Βορείου Ελλάδος, τον Γενικό Περιφ. Αστ/κο Δ/ντη Θεσσαλίας, και τον Αστ/κο Δ/ντή Δ/νσης Αστυνομίας Τρικάλων, σχετικά με τα πρόστιμα που επιβλήθηκαν σε αναπληρώτριες εκπαιδευτικούς και ανέδειξε τοTV10.gr

Η Τρικαλινοί αστυνομικοί αναφέρουν τα εξής:

Με αφορμή δημοσιεύματα που λαμβάνουν χώρα σε έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο το τελευταίο χρονικό διάστημα και αφορούν διοικητικό πρόστιμο που επιβλήθηκε από την Τροχαία Τρικάλων σε εκπαιδευτικούς σχετικά με τα μέτρα αποφυγής διασποράς της ασθένειας covid19, η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Τρικάλων δηλώνει προς πάσα κατεύθυνση ότι στηρίζει τον Έλληνα Αστυνομικό που κάνει το καθήκον του κάτω από αντίξοες συνθήκες όπως έχουμε αναφέρει πολλάκις στο παρελθόν.

Ο Έλληνας Αστυνομικός είναι υπεύθυνος για την εφαρμογή της κείμενης νομοθεσίας και καλείται να το πράξει στο «δρόμο». Οι πολίτες να είναι βέβαιοι ότι το κάνει άριστα στο μέτρο του δυνατού. Για τυχόν παραλήψεις όμως και λάθη της ισχύουσας νομοθεσίας δεν είναι υπεύθυνος ο Έλληνας Αστυνομικός. Οφείλουν λοιπόν όλοι να κατανοήσουν ότι ρόλος της Ελληνικής Αστυνομίας είναι η εφαρμογή και όχι ή κατάρτιση της νομοθεσίας η οποία αποτελεί καθήκον άλλων θεσμών μέσα στα πλαίσια μιας Δημοκρατικής Πολιτείας.

Υπενθυμίζεται ότι Στη Βουλή έφτασε το πρόστιμο των 300 ευρώ σε αναπληρώτριες εκπαιδευτικούς στα Τρίκαλα για μετακίνηση με ΙΧ, με αναφορά που κατέθεσε το ΚΚΕ

Η αναφορά

Στην αναφορά για το πρόστιμο σε αναπληρώτριες εκπαιδευτικούς στα Τρίκαλα, προς τη Βουλή, τους Υπουργούς Προστασίας του Πολίτη και Παιδείας & Θρησκευμάτων έχει ως εξής:

Κατέθεσαν ΑΝΑΦΟΡΑ το κείμενο του Συλλόγου Ειδικού Βοηθητικού και Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Θεσσαλίας, με το οποίο καταγγέλλεται η άδικη επιβολή προστίμου σε εργαζόμενους όπου μετέβαιναν προς την εργασία τους, στο Κέντρο Εκπαιδευτικής Συμβουλευτικής και Υποστήριξης (ΚΕΣΥ) Τρικάλων και αιτούνται την άμεση διαγραφή του, καθώς και την ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων του Σ.Ε.Β.Ε.Π.Ε.Α Θεσσαλίας.

Δείτε επίσης:

Στην ίδια κατηγορία