Φαρκαδόνα: Θύματα των εισπρακτικών εταιριών για απλήρωτους λογαριασμούς

Φαρκαδόνα: Θύματα των εισπρακτικών εταιριών για απλήρωτους λογαριασμούς

Ιδιαίτερη προσοχή εφιστά η αστυνομία

Η «ΚΡΗΝΗ LIVE» καταγράφει την απελπισία και τις απειλές που δέχονται εν μέσω πανδημίας συμπολίτες μας από εισπρακτικά και δικηγορικά γραφεία κατ΄ εντολή υπηρεσίας παροχής για απλήρωτους λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος

Με την απελπισία, το άγχος και την αγωνία που βιώνουν εκατοντάδες νοικοκυριά στην περιοχή μας αλλά κι όχι μόνο φαίνεται πως παίζουν οι εισπρακτικές και δικηγορικά γραφεία που έχουν ενεργούν κατ’ εντολή υπηρεσίας παροχής ηλεκτρικού ρεύματος για να εισπράξουν οφειλές από ανεξόφλητους λογαριασμούς ρεύματος.

Όπως καταγράφει αποκλειστικά η «ΚΡΗΝΗLIVE» μετά τις οχλήσεις που δέχεται καθημερινά από πολίτες η κατάσταση γίνεται δραματική καθώς οι εισπρακτικές ενοχλούν οποιαδήποτε ώρα και στιγμή, πιέζοντας για άμεση καταβολή των οφειλών ακόμη και για ποσά τα οποία δεν θεωρούνται ιδιαίτερα αυξημένα.

Σήμερα η «ΚΡΗΝΗ LIVE» κατέγραψε μετά από τηλεφωνική επικοινωνία ενός συνδημότη μας,(σ.σ. τα στοιχεία βρίσκονται στη διάθεση της ηλεκτρονικής εφημερίδας) που διαμένει σε μεγάλο χωριό της Δημοτικής Ενότητας Φαρκαδόνας, ο οποίος παρουσίασε την δραματική κατάσταση που βιώνει το τελευταίο διάστημα.

Ο ίδιος υποστήριξε ότι το τελευταίο διάστημα οφείλει το ποσό των 375 ευρώ από ανεξόφλητους λογαριασμούς ρεύματος. Φυσικά ο ίδιος σε καμιά περίπτωση δεν ήθελε να οφείλει, ή να εισέρχεται σε αυτή την αγχωτική κατάσταση. Η πανδημία σε συνδυασμό με την ανεργία, αφήνουν πίσω υποχρεώσεις, όπως αυτή των λογαριασμών ρεύματος

Σύμφωνα με τα όσα μας περιέγραψε, το τελευταίο διάστημα δέχεται καθημερινά τηλεφωνικές οχλήσεις από τις εισπρακτικές, οι οποίες πιέζουν με ειρωνεία και απειλές για άμεση εξόφληση καθώς σε διαφορετική περίπτωση δεν θα γλιτώσει τη διακοπή ρεύματος.

Κι όλα αυτά για 375 ευρώ, σε έναν άνθρωπο που αναζητά σανίδα σωτηρίας για τον ίδιο και την οικογένεια του…

Οι ξενοδόχοι των Τρικάλων συναντήθηκαν με τον Ιωάννη Μπουτίνα

Αναβαθμίζονται τα χειρουργεία του Νοσοκομείου Τρικάλων

Παπακώστα: «Ένα Νομοσχέδιο κοινής λογικής και ευρείας αποδοχής…»

Περισσότερες ράμπες ΑμεΑ στα Τρίκαλα

Τελευταίες πινελιές για τη αίθουσα εκδηλώσεων του Μουσείου Τσιτσάνη

5.167 άτομα έχουν εμβολιαστεί στα Τρίκαλα

Τρίκαλα: Βρύσες μετατρέπονται σε.. “σιντριβάνια”!

Στις τράπεζες των Τρικάλων ο κόσμος αναστενάζει

Βρείτε το TV10.gr στο Google News! Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.tv10.gr

Ακολουθήστε το TV10.gr  στο Facebookκαι μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το TV10.gr στο  Instagram και δείτε τις καλύτερες φωτογραφίες από τα Τρίκαλα, τη Θεσσαλία αλλά και από όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το TV10.gr στο Τwitter μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Στην ίδια κατηγορία