Επέστρεψε νικητής ο Διοικητής του ΓΝΤ

Γρηγορίου κορωνοϊός

Ομαλή η κατάσταση στο ΓΝΤ

Από χθες επέστρεψε και πάλι στα καθήκοντά του νικητής ο Διοικητής του ΓΝΤ, μετά από μάχη με τον ιό του κορωνοϊού.

Ο ίδιος μιλώντας στο TV10.gr, αναφέρθηκε τόσο στην κατάσταση που επικρατεί αυτή τη στιγμή στο Νοσοκομείο αναφορικά με τον ιό, όσο και στην εμπειρία που βίωσε ο ίδιος από την μάχη του με τον εν λόγω ιό.

Ο Διοικητής στην παρούσα φάση δεν θα εμβολιαστεί κατά του κορωνοϊού αφού μόλις τώρα ανάρρωσε από την μάχη του Covid και επομένως για έναν μήνα δεν μπορεί να εμβολιαστεί.

Ο ίδιος μάλιστα ερωτηθείς για την προσωπική του εμπειρία ως ασθενής του κορωνοϊού, υπογράμμισε πως μια βόλτα από το Νοσοκομείο είναι ικανή να πείσει όλους τους αρνητές της πανδημίας για τη σοβαρότητα της κατάστασης.

Αισθητή εικόνα βελτίωσης και αποσυμφόρησης παρουσιάζει το Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων, αφού το επιδημιολογικό φορτίο στην πόλη δείχνει να μειώνεται αισθητά.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του TV10.gr, πλέον στο τοπικό νοσηλευτικό ίδρυμα νοσηλεύονται στην μονάδα του Covid 20 περιστατικά, ένας αριθμός βέβαια που μεταβάλλεται μέρα με την μέρα.

Από την άλλη πλευρά, στις ΜΕΘ Covid του Νοσοκομείου, υπάρχει πληρότητα, αφού δέκα κλίνες είναι κατειλημμένες.

Σύμφωνα μάλιστα με τα όσα δήλωσε ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων,Κώστας Γρηγορίου, μιλώντας στο TV10.gr, τόνισε ότι η κατάσταση πλέον στο νοσοκομείο είναι ομαλή, ενώ τη Δευτέρα δόθηκαν και δύο εξιτήρια ασθενών με κορωνοϊό, ενώ δεν υπήρξε καμία εισαγωγή.

 Αξίζει μάλιστα να επισημανθεί ότι η ώρα του εμβολιασμού και για τα Τρίκαλα είναι κοντά, αφού στις 4 Ιανουαρίου θα ξεκινήσει ο εμβολιασμός των υγειονομικών, μια διαδικασία που αναμένεται να ολοκληρωθεί περίπου στις 20 Ιανουαρίου.

Ο κ. Γρηγορίου μάλιστα επεσήμανε ότι οι εμβολιασμοί θα γίνουν σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο Νοσοκομείο, ενώ ταυτόχρονα θα γίνονται δύο εμβολιασμοί. 

Δείτε επίσης

Στις 4 Ιανουαρίου ξεκινούν οι εμβολιασμοί στα Τρίκαλα

Στην ίδια κατηγορία