Ελπίδες για αναθέρμανση της αγοράς στα Τρίκαλα

Ελπίδες για αναθέρμανση της αγοράς στα Τρίκαλα

Απαιτείται η στήριξη των τοπικών επιχειρήσεων

Τις ελπίδες τους εναποθέτουν οι επιχειρηματίες για την αναθέρμανση της αγοράς στα Τρίκαλα, μετά το άνοιγμα του λιανεμπορίου και των κομμωτηρίων, προκειμένου να σώσουν ό,τι μπορούν από το χαμένο χρόνο αδράνειας.

Σε τοπικό επίπεδο πάντως οι επιχειρηματίες καλούν τους Τρικαλινούς καταναλωτές να στηρίξουν την τοπική αγορά, προκειμένου να βγει από την μεγάλη αυτή υγειονομική κρίση με τις όσο δυνατό λιγότερες απώλειες και να καταφέρει να επιβιώσει.

Μιλώντας στο TV10.gr ο Πρόεδρος της τοπικής Ομοσπονδίας ΕΒΕ, Βαγγέλης Αγγελάκης, μιλώντας για την αναθέρμανση της αγοράς στα Τρίκαλα τόνισε την ανάγκη της στήριξης τοπικών επιχειρήσεων από το καταναλωτικό κοινό, αλλά και την τήρηση των μέτρων ούτως ώστε τα καταστήματα να μην αναγκαστούν και πάλι σε λουκέτο.

Ο Πρόεδρος μάλιστα υποστήριξε ότι το σύστημα ακορντεόν έχει καταστρέψει όλους τους εμπόρους αφού δεν ξέρουν τι μέλει γενέσθαι για το αύριο. Εν συνεχεία ο ίδιος αναφέρθηκε και στην ανάγκη διαγραφής των χρεών, προκειμένου να μπορέσουν να επιβιώσουν οι επιχειρήσεις αφού τα συσσωρευμένα χρέη θα οδηγήσουν αναπόφευκτα σε λουκέτα.

Δείτε επίσης:

Ουρές με το «καλημέρα» στα καταστήματα των Τρικάλων

Τρίκαλα: Με ραντεβού και σε λογικά πλαίσια η κίνηση στα κομμωτήρια

Ζητούν το άνοιγμα στην εστίαση οι Τρικαλινοί καταστηματάρχες

Βρείτε το TV10.gr στο Google News! Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.tv10.gr

Ακολουθήστε το TV10.gr  στο Facebookκαι μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το TV10.gr στο  Instagram και δείτε τις καλύτερες φωτογραφίες από τα Τρίκαλα, τη Θεσσαλία αλλά και από όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το TV10.gr στο Τwitter μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Στην ίδια κατηγορία