Δρόμοι για γέλια και για κλάματα στην Οιχαλία…!

Δρόμοι για γέλια και για κλάματα στην Οιχαλία…!

Δρόμους για οδήγηση σε Formula1 έχουμε στην Οιχαλία

Δρόμοι για γέλια και για κλάματα στην Οιχαλία. Νομίζω πως πρέπει να “ενοχλήσουμε” εκεί στην μακρινή Αυστραλία τους αρμόδιους της GrandPrix Formula 1 και να τους προτείνουμε να έρθουν να δοκιμάσουν τους εξαιρετικούς δρόμους που έχουμε μπας και αυξηθεί ο τουρισμός στην Οιχαλία.

Βιολογικό καθαρισμό θέλαμε; Βιολογικό δεν πήραμε πάντως. Τα αμορτισέρ των αυτοκινήτων στα χέρια βλέπω να παίρνουμε με την κατάσταση που ζούμε καθημερινά….!

Είναι δυνατόν να μπαλώνουμε τρύπες και σε λιγότερο από μια ώρα να ανοίγουν μεγαλύτερες;

ΟΧΙ, άρα κάτι πάει λάθος και το λάθος είναι ότι γίνονται “δουλειές του ποδαριού”

Τρανό παράδειγμα το σημερινό στο οποίο “δολοφονική” τρύπα που άνοιξε την Δευτέρα, αποκαταστάθηκε ΣΗΜΕΡΑ με ΧΑΛΙΚΙ και ΟΧΙ άσφαλτο και λίγη ώρα αργότερα η τρύπα έγινε μεγαλύτερη και όχι τόσο ορατή πράγμα που εγκυμονεί τεράστιο κίνδυνο ατυχήματος. Περιττό να πούμε πως θα ξανά πέσει χαλίκι μεν αλλά θα μείνει έτσι μόνιμα δε…

Εκτός αυτού έχουμε και τις special περιπτώσεις

Ας ξεκινήσουμε με την περίπτωση της βροχής. Γνωστό πλέον πώς όταν βρέχει θα ανοίξει τρύπα, που σημαίνει πως πρέπει να αποκατασταθεί και όχι να περιμένουμε αν θα τελειώσει η κακοκαιρία.. και αν κάνει μια βδομάδα να σταματήσει τι κάνουμε οεο;

Θα συνεχίσουμε με την περίπτωση των αργιών γιορτών, σαββατοκύριακων κτλπ. Άντε να πέσει τριημεράκι να κάτσει και ΣΚ εμείς που κυκλοφορούμε πρέπει να κάνουμε ακροβατικά με τα αμάξια, να κοιτάμε την άσφαλτο και όχι ευθεία, μπας και γλιτώσουμε κανένα λάστιχο, καμία ζάντα και κάνα αμορτισέρ.

Λίγο πιο σχολαστική δουλειά κύριοι εργολάβοι δεν θα σας βλάψει έτσι δεν είναι;

Δρόμοι για γέλια και για κλάματα στην Οιχαλία…!

oichalialive.gr

Δείτε επίσης

Τρίκαλα: Αυτοκίνητο καρφώθηκε σε κατάστημα ελαστικών (φωτο)

Στην ίδια κατηγορία