Δεν έχουμε προχωρήσει σε αυξήσεις

Αυξήσεις στις τιμές των βασικών προϊόντων έχουν φέρει οι ανατιμήσεις…

Αυξήσεις στις τιμές των βασικών προϊόντων έχουν φέρει οι ανατιμήσεις με τους καταναλωτές να κάνουν λόγο για απελπιστική κατάσταση, υπογραμμίζοντας ότι με δυσκολία θα μπορούν να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους.
Την ίδια ώρα άνοδο στις τιμές τροφίμων για δεύτερο συνεχόμενο μήνα κατέγραψε ο Διεθνής Οργανισμός Τροφίμων και Γεωργίας, καταρρίπτοντας ρεκόρ δεκαετίας μετά τις νέες αυξήσεις στις τιμές των δημητριακών και φυτικών ελαίων.


Τιμές που αναμένεται να επηρεάσουν και το κρέας, με τους κρεοπώλες να περιμένουν ανατιμήσεις το επόμενο χρονικό διάστημα, λόγω της αύξησης που καταγράφεται στις ζωοτροφές, αφού το σιτάρι και το καλαμπόκι έχουν πάρει την ανιούσα.


«Ακόμα δεν έχουμε προχωρήσει σε αυξήσεις. Αναμένουμε όμως και θα δούμε πως θα το διαχειριστούμε» ανέφερε ο πρόεδρος του Σωματείου Κρεοπωλών Τρικάλων κ. Θοδωρής Ευθυμίου.


Μάλιστα, γνωστοποίησε ότι μέχρι στιγμής το μόνο προϊόν που αυξήθηκε είναι το κοτόπουλο, αλλά ήταν πολύ μικρή η αύξηση και πολλά κρεοπωλεία την απορρόφησαν.


«Ευελπιστώ να είναι μικρές για να μην επιβαρυνθούν οι καταναλωτές» σημείωσε με έμφαση.
Σε ό,τι αφορά στην κίνηση στα τοπικά κρεοπωλεία ο κ. Ευθυμίου τόνισε ότι είναι σε πολύ καλά επίπεδα και οι Τρικαλινοί τα στηρίζουν με κάθε τρόπο.


Όπως είπε «οι καταναλωτές μας εμπιστεύονται χρόνια τώρα και μας στηρίζουν».

Στην ίδια κατηγορία