Δ. Τρικκαίων: Ποδηλασία και πεζοπορία στο Πρίνος για καλό σκοπό

Δράση για τον καρκίνο του πνεύμονα τον Νοέμβριο, μήνα ενημέρωσης…

Δράση για τον καρκίνο του πνεύμονα τον Νοέμβριο, μήνα ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης, έχει θέσει υπό την αιγίδα του ο Δήμος Τρικκαίων.

Με τον τίτλο «Ασκληπιεία #en_drasi», που παραπέμπει στον πρώτο γιατρό της ανθρωπότητας, την Κυριακή 7 Νοεμβρίου πραγματοποιούνται δράσεις αναψυχής. Στα ριζά του Κόζιακα, στα ίχνη του μύθου του Ασκληπιού, ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός FairLife, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Ορειβασίας Χιονοδρομίας Τρικάλων (ΣΟΧΤ), τον Σύλλογο Δρομέων Τρικάλων και τον Ποδηλατικό Σύλλογο Τρικάλων, εκδράμουν με αθλητικές δραστηριότητες.
Με βάση το Ψηφιακό Ασκληπιείο – Πάρκο Ασκληπιού στο Πρίνος του Δήμου Τρικκαίων, πραγματοποιούνται:

  1. Διαδρομή πεζοπορίας 6,5 χλμ. στον Κεφαλοπόταμο, με μέριμνα του Συλλόγου Ορειβασίας Χιονοδρομίας Τρικάλων – Έναρξη: 10.00 π.μ. (πληροφορίες στον σύνδεσμοhttp://www.soxt.gr/)
  2. Διαδρομή τρεξίματος 10 χλμ.., με μέριμνα του Συλλόγου Δρομέων Τρικάλων – Έναρξη:10.15 π.μ. (πληροφορίες στον σύνδεσμοhttps://sdtrikalon.com/)
  3. Διαδρομή ποδηλασίας 24,4 10 χλμ., με μέριμνα του Ποδηλατικού Συλλόγου Τρικάλων – Έναρξη: 10.30 π.μ. (πληροφορίες στον σύνδεσμο) https://www.facebook.com/Podilatikos.Trikalon.cycling.club/

 Η πρόσκληση αφορά κάθε τρικαλινό και τρικαλινή που επιθυμεί να δώσει το δικό του μήνυμα ενάντια στον καρκίνο του πνεύμονα.

 Δείτε όλες τις δράσεις που προγραμματίζονται στον Δήμο Τρικκαίων εδώ : https://fairlifelcc.com/asklipieia-endrasi/

Μία ημέρα πριν, το Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2021, στις 19:00, πραγματοποιείται Ανοιχτή εκδήλωση ενημέρωσης στο Μουσείο Τσιτσάνη. Μετέχουν οι Πρεσβευτές της FAIRLIFE LCC, Νίκος Μαγγίτσης και Κική Τσακαλδήμη.

Εγγραφή στον σύνδεσμοhttps://forms.gle/pwY3H5StLBDciTug8

Δηλώστε συμμετοχή που ξεκινά από 5€ και λάβετε δωρεάν το συλλεκτικό μπλουζάκι της FairLife.

Στηρίζουμε όσους νοσούν, θυμόμαστε όσους έφυγαν!

Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων

Στην ίδια κατηγορία