Ασφαλτόστρωση στον δρόμο προς Κρύα Βρύση από την Π.Ε Τρικάλων

Ασφαλτόστρωση στον δρόμο προς Κρύα Βρύση από την Π.Ε Τρικάλων

Mε στόχο την αναβάθμιση του οδικού δικτύου

Σε ασφαλτόστρωση στον δρόμο προς Κρύα Βρύση προχωρά η Π.Ε Τρικάλων, με στόχο την αναβάθμιση του οδικού δικτύου.

Το οδικό κύκλωμα, σύμφωνα με το kalampakacity.gr το οποίο σε σημεία αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα αποκαθίσταται σήμερα με τα τεχνικά κλιμάκια της Π.Ε Τρικάλων.

Στις εργασίες για την ασφαλτόστρωση παραβρέθηκε ο αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Τρικάλων κ. Χρήστος Μιχαλάκης ο οποίος είδε από κοντά την εξέλιξη των εργασιών.

Ρίχνουν 1 εκ. ευρώ στο οδικό δίκτυο Αγοραστός – Μιχαλάκης

Συνεχίσουν ακάθεκτοι να βελτιώνουν το οδικό δίκτυο Αγοραστός – Μιχαλάκης, με έργα ουσίας και μόνο στόχο την ασφάλεια των οδηγών

Συγκεκριμένα, εργασίες οδικής ασφάλειας ύψους 1.000.000 ευρώ στο δίκτυο της Π.Ε. Τρικάλων δρομολογεί η Περιφέρεια Θεσσαλίας. Η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας έδωσε το πράσινο φως για τη δημοπράτηση των έργων:

-Συντήρηση και ασφαλτόστρωση εθνικού δικτύου Π.Ε. Τρικάλων, προϋπολογισμού 500.000 ευρώ και

-Συντήρηση ασφαλτοστρωμένου επαρχιακού δικτύου Π.Ε. Τρικάλων, προϋπολογισμού 500.000 ευρώ, με χρηματοδότηση από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας.

«Η Θεσσαλία διαθέτει από το πιο σύγχρονα και ασφαλή οδικά δίκτυα στη χώρα, χάρη στη συστηματική και αδιάκοπη δουλειά των τεχνικών υπηρεσιών της. Επενδύουμε συνεχώς σε υποδομές αναβάθμισης του οδικού δικτύου, που ικανοποιούν τις επιθυμίες των ανθρώπων για ασφαλή μετακίνηση. Όλα τα έργα της Περιφέρειας Θεσσαλίας δημιουργούν θέσεις εργασίας σε δύσκολες εποχές και φέρνουν χρήμα στην τοπική, πραγματική οικονομία» δηλώνει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

Συντηρούν τις σήραγγες του οδικού δικτύου

Αγοραστός – Μιχαλάκης όμως συνεχίζουν με διάφορα έργα να επενδύουν στο οδικό δίκτυο. Επίσης, συντηρούν τις σήραγγες

Τη σύμβαση του έργου «Συντήρηση -λειτουργία σηράγγων οδικού δικτύου Π.Ε. Τρικάλων 2020 – 2021», προϋπολογισμού 240.000 ευρώ, υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

Το έργο αφορά στη συντήρηση των σηράγγων που βρίσκονται στις θέσεις Γκρόπα, Πλάκες, Μεσοχώρα, Αετός, Παχτουριό και Αγία Κυριακή.

«Ξεκινά το επόμενο διάστημα ένα σημαντικό έργο για την ενίσχυση της ασφάλειας στο οδικό δίκτυο της Π.Ε. Τρικάλων» δηλώνει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός καθώς έτσι η Περιφέρεια συντηρεί τις σήραγγες του οδικού δικτύου της.

Στην ίδια κατηγορία