Νηστίσιμο ρυζόγαλο με ταχίνι

Για την Μεγάλη Εβδομάδα σας έχουμε μια εύκολη νηστίσιμη μοναστηριακή συνταγή για ρυζόγαλο με ταχίνι.

Υλικά

1 φλιτζάνι του καφέ ρύζι για σούπα

1 λίτρο νερό

3 κουταλιές της σούπας κορν φλάουρ

Ξύσμα 2 λεμονιών

2 κουταλιές της σούπας ταχίνι

2 φλιτζάνια του καφέ ζάχαρη

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

Σε μια κατσαρόλα βράζουμε το ρύζι με το νερό σε χαμηλή φωτιά. Διαλύουμε το κορν φλάουρ σε ένα φλιτζάνι του καφέ νερό και το ρίχνουμε στο βρασμένο ρύζι προσθέτοντας το ξύσμα λεμονιών, το ταχίνι διαλυμένο σε ½ φλιτζάνι του καφέ χλιαρό νερό και τη ζάχαρη. Ανακατεύουμε συνέχεια. Μόλις πήξει το ρυζόγαλο, το σερβίρουμε σε ατομικά μπολ και γαρνίρουμε με κανέλα.

Βρείτε το TV10.gr στο Google News! Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.tv10.gr

Ακολουθήστε το TV10.gr  στο Facebookκαι μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το TV10.gr στο  Instagram και δείτε τις καλύτερες φωτογραφίες από τα Τρίκαλα, τη Θεσσαλία αλλά και από όλη την Ελλάδα

Facebook
Twitter
Email
Sponsored