Στα όριά του ο Αιβάζογλου

Η επόμενη ημέρα στον Α.Ο Τρίκαλα φαντάζει ομιχλώδης

Η χθεσινή εξέλιξη, που αναγκάζει τον Α.Ο Τρίκαλα να πληρώσει 9 χιλιάδες ευρώ στον Γουάνγκα, για δεδουλευμένα προ 15ετίας και για διαφορετική ομάδα με άλλο ΑΦΜ, έχει φέρει στα όριά του, τον πρόεδρο και ιδιοκτήτη των κυανέρυθρων Ηλία Αιβάζογλου.

Είναι γνωστό σε όλους ότι ο Αιβάζογλου, από την πρώτη ημέρα που ανέλαβε την ομάδα έχει πληρώσει ουκ ολίγες φορές χρωστούμενα αλλονών και γενικώς βάζει το χέρι στην τσέπη, ώστε ο Α.Ο Τρίκαλα να είναι καθαρός και να μη χρωστάει πουθενά.

Ωστόσο, μετά το χθεσινό ,το ποτήρι έχει ξεχειλίσει και ο ίδιος εμφανίζεται ιδιαίτερα προβληματισμένος κατ’αρχήν με τη δικαιοσύνη, η οποία του επιβάλλει τόσο άδικα να πληρώσει αυτά τα χρήματα και παράλληλα η ομάδα απειλείται με -3 βαθμούς σε περίπτωση που δεν πληρωθούν.

Κανείς δε γνωρίζει τι εξελίξεις μπορεί να έχουμε τις επόμενες ημέρες, καθώς ο Ηλίας Αιβάζογλου, φαίνεται ότι έχει πάρει την απόφαση να μην πληρώσει αυτά τα χρήματα και δε νομίζω ότι υπάρχει κάποιος που μπορεί αυτή τη στιγμή να υποστηρίξει το αντίθετο, καθώς μιλάμε για μία πολύ άδικη ποινή που ουδεμία σχέση έχει με το σημερινό ιδιοκτήτη, αλλά και τη σημερινή ομάδα.

Και το βασικότερο: Αυτό το θέμα “έσκασε” την ώρα που ο Α.Ο Τρίκαλα προσπαθεί να πάρει και πάλι τα πάνω του αγωνιστικά.

Να σημειωθεί ακόμη ότι σημαντικό ρόλο στο να κερδίσει ο Γουάνγκα την προσφυγή έπαιξε η πρόσθετη παρέμβαση που έγινε υπέρ του από τον ΠΣΑΠ!!!

Και πλέον η επόμενη ημέρα στον Α.Ο Τρίκαλα φαντάζει ομιχλώδης εάν από το πουθενά εμφανιστούν και άλλες τέτοιες προσφυγές.

Να σημειωθεί πάντως ότι το επιτελείο του Α.Ο Τρίκαλα έχει προβεί από χθες το απόγευμα σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες και ψάχνει περαιτέρω τη συγκεκριμένη υπόθεση, αλλά και αν υπάρχουν άλλες αντίστοιχες.

Και απ’ότι φαίνεται ο Γουάνγκα είναι ο πρώτος και ο τελευταίος που μπορεί να διεκδικήσει χρήματα βάσει νόμου από τη σημερινή διοίκηση του Α.Ο Τρίκαλα.

trikalascore.gr

Κίνδυνος να “σβήσει” ο Α.Ο Τρίκαλα

Τότε παίζει ο Α.Ο.Τ στην Ιεράπετρα-Το πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής

Βρείτε το TV10.gr στο Google News! Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.tv10.gr

Ακολουθήστε το TV10.gr  στο Facebookκαι μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το TV10.gr στο  Instagram και δείτε τις καλύτερες φωτογραφίες από τα Τρίκαλα, τη Θεσσαλία αλλά και από όλη την Ελλάδα

Στην ίδια κατηγορία