Σούλης:”Ο Τσουμάνης μου ζήτησε να προσέχω τον Ευθυμίου στα Τρίκαλα”

Στην τελευταία του κατοικία οδηγήθηκε ο Νίκος Τσουμάνης, ο οποίος…

Στην τελευταία του κατοικία οδηγήθηκε ο Νίκος Τσουμάνης, ο οποίος βρέθηκε νεκρός το πρωί της Τρίτης (05/10) στο αυτοκίνητο του, βυθίζοντας στο πένθος το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο Σούλης Παπαδόπουλος φιλοξενήθηκε στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο», μιλώντας για τον αδικοχαμένο ποδοσφαιριστή και επισημαίνοντας πως «το πιο σημαντικό θέμα στη ζωή είναι η ίδια η ζωή».

Για τον Τσουμάνη, σημείωσε αρχικά:
«Αυτό που έγινε με τον Νίκο, είναι πάρα πολύ στενάχωρο, ελπίζω να είναι το τελευταίο. Πολύ καλό παιδί, τόσο νέο, δεν σου χαλούσε ποτέ χατίρι. Πρέπει να είμαστε όλοι δίπλα σε αυτά τα παιδιά, ο Νίκος ήταν ένα εξαιρετικό παιδί και ήταν πολύ κρίμα. Ήταν ψυχάρα που δεν ανοιγόταν εύκολα».

Για να προσθέσει:
«Θα πρέπει όλοι να είναι όσο γίνεται πιο προσεκτικοί με τα χρήματα τους, δεν υπάρχει λόγος να γίνονται τέτοια πράγματα για τα χρήματα, το πιο σημαντικό θέμα στη ζωή είναι η ίδια η ζωή. Είχα μιλήσει με τον Νίκο όταν ήμουν στα Τρίκαλα και μου ζήτησε να προσέχω ένα δικό του παιδί τον Βασίλη τον Ευθυμίου».

Για να σημειώσει επιπλέον για την οικονομική διαχείριση:
«Σε πιάνει μία ανασφάλεια μετά τα 30, είναι δύσκολο να το διαχειριστείς και χρειάζεται συμπαράσταση, ο καθένας βιώνει διαφορετικά μία κατάσταση στα οικονομικά τους. Υπάρχουν παιδιά που δεν κάνουν καλή διαχείριση. Ο Νίκος δεν είχε βγάλει πολλά χρήματα από το ποδόσφαιρο, ήταν όμως ένα πολύ καλό παιδί».

Στην ίδια κατηγορία