Σέντρα στην καλύτερη των περιπτώσεων στις 31 Οκτωβρίου

Δεν είναι και ιδιαίτερα αισιόδοξα τα μηνύματα όσον αφορά τη…

Δεν είναι και ιδιαίτερα αισιόδοξα τα μηνύματα όσον αφορά τη σέντρα στο πρωτάθλημα της SL2.

Και αυτό, γιατί η διαφορά στο οικονομικό ανάμεσα στην πρόταση που έκανε η ΕΡΤ για τα τηλεοπτικά και τα χρήματα που ζητούν οι ΠΑΕ είναι προς το παρόν πολύ μεγάλη.

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένουμε τη σημερινή συνάντηση των εκπροσώπων της Λίγκας με το Λευτέρη Αυγενάκη που είναι και εκείνος που θα πρέπει να λύσει άμεσα το θέμα.

Να μην ξεχνάμε ότι ο Υφυπουργός αθλητισμού έδωσε μάχη για να περάσει η αναδιάρθρωση στη SL2 και η δημιουργία δύο ομίλων με 32 ομάδες.

Πλέον εκείνος θα πρέπει να βρει τη χρυσή τομή, προκειμένου οι ομάδες να ικανοποιηθούν από τα χρήματα των τηλεοπτικών προκειμένου η σεζόν να είναι βιώσιμη.

Εάν πάντως τα πράγματα δεν πάνε καλά στη σημερινή συνάντηση και το θέμα διαιωνιστεί και άλλο, τότε πολύ δύσκολα το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει ακόμη και 31 Οκτωβρίου, καθώς έτσι και αλλιώς έχουμε αποκλείσει ήδη ως ημερομηνία έναρξης την 24η του μήνα.

Το πρωτάθλημα της SL2 παραμένει πολύπαθο για ακόμη μία χρονιά, παρά το ότι πριν μερικούς μήνες όταν οι ομάδες αποδέχτηκαν την αναδιάρθρωση πήραν εγγυήσεις ότι η κατηγορία θα είναι βιώσιμη και τα έσοδα ικανοποιητικά.

Προς το παρόν πάντως από την πρόταση της ΕΡΤ δεν προκύπτει κάτι τέτοιο.

Στην ίδια κατηγορία