Κίνδυνος να “σβήσει” ο Α.Ο Τρίκαλα

Σε περίπτωση που “σκάσουν” και άλλες προσφυγές

Η σημερινή είδηση που δικαίωσε τον Γουάνγκα για οφειλές προ 15 ετών από τον ιστορικό Α.Ο Τρίκαλα (με το παλιό ΑΦΜ), έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στις τάξεις των “κυανέρυθρων”.

‘Ηταν κάτι που ουδείς περίμενε ότι θα συνέβαινε, ωστόσο, η καινούργια νομοθεσία δίνει το δικαίωμα σε κάποιους ποδοσφαιριστές να διεκδικούν χρήματα ακόμη και σε περιπτώσεις που έχει αλλάξει το ΑΦΜ μίας ομάδας και εάν δεν έχουμε αλλαγή ονόματος, σήματος και έδρας.

Ο σημερινός Α.Ο Τρίκαλα αποτελεί ως γνωστόν συνέχεια του Φλαμουλίου και αυτό είναι το ΑΦΜ που έχει η ομάδα, κάτι που δυστυχώς δεν απέτρεψε το να κερδηθεί η προσφυγή Γουάνγκα και έτσι η διοίκηση του συλλόγου πρέπει να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη καταβάλλοντας το ποσό των 18 χιλιάδων ευρώ στον εν λόγω πρώην ποδοσφαιριστή που πέρασε και δεν ακούμπησε στα Τρίκαλα.

Το θέμα είναι δυστυχώς βαθύτερο και ελλοχεύει σημαντικό κίνδυνο για το μέλλον, ακόμη και για την ύπαρξη του Α.Ο Τρίκαλα.

Εάν στο μέλλον σκάσουν και άλλες τέτοιες προσφυγές τις οποίες κερδίσουν ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν πριν πολλά χρόνια για δεδουλευμένα τους από παρελθούσες διοικήσεις του παλιού Α.Ο Τρίκαλα και όχι του σημερινού, είναι πολύ πιθανό η ομάδα να οδηγηθεί σε αδιέξοδο και ακόμη και σε αφανισμό.

Γιατί ποιος παράγοντας, ειδικά εν μέσω αυτής της δύσκολης συγκυρίας λόγω της πανδημίας, θα αποδεχτεί να πληρώσει μεγάλα χρηματικά ποσά, για τα οποία ουδεμία σχέση έχει και ούτε γνώριζε ότι υπήρχαν τέτοιου είδους οφειλές;

Τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά και πρέπει όσοι έχουν τις κατάλληλες προσβάσεις να βοηθήσουν την κατάσταση, καθώς εάν σκάσουν και νέες προσφυγές, δεν απέχουμε πολύ από το να οδηγηθούμε σε καταστάσεις παρελθόντων ετών, όταν η ομάδα αναγκάστηκε να αλλάξει ΑΦΜ για να απαλλαγεί από τα δυσβάσταχτα χρέη.

Μόνο που αυτή τη φορά θα αναγκαστούμε να αλλάξουμε και ονομασία, σήμα, ακόμη και έδρα.

Βρείτε το TV10.gr στο Google News! Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.tv10.gr

Ακολουθήστε το TV10.gr  στο Facebookκαι μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το TV10.gr στο  Instagram και δείτε τις καλύτερες φωτογραφίες από τα Τρίκαλα, τη Θεσσαλία αλλά και από όλη την Ελλάδα

Στην ίδια κατηγορία