Κανένας λόγος μεταγραφικής ενίσχυσης στον Α.Ο Τρίκαλα

Κανένας λόγος μεταγραφικής ενίσχυσης στον Α.Ο Τρίκαλα

Το μόνο που μπορεί να γίνει είναι το να ενσωματωθούν με την πρώτη ομάδα 2-3 παιδιά

Σχετικά με το ενδεχόμενη μεταγραφικής ενίσχυσης του Α.Ο Τρίκαλα τον Ιανουάριο, είναι ξεκάθαρο ότι διοίκηση και τεχνική ηγεσία δεν έχουν κάτι τέτοιο στο μυαλό τους.


Και πως θα μπορούσαν άλλωστε να πάρουν απόφαση να ενισχυθεί η ομάδα, από τη στιγμή που δεν έχει ξεκινήσει καν το πρωτάθλημα, προκειμένου να αξιολογηθεί το υπάρχον έμψυχο υλικό, ενώ παράλληλα το ρόστερ της ομάδας είναι πολύ μεγάλο και δε φαίνεται να χρειάζεται ενίσχυση.


Το μόνο που μπορεί να γίνει είναι το να ενσωματωθούν με την πρώτη ομάδα 2-3 παιδιά από την Κ19, που θα κριθεί από το Χαραλαμπίδη, ότι έχουν τις δυνατότητες να βοηθήσουν στο πρωτάθλημα της SL2.

Προπονήσεις χωρίς ανάσα για τον Α.Ο Τρίκαλα

Αρκετά επιβαρυμένο θα είναι το πρόγραμμα το επόμενο διάστημα για τους ποδοσφαιριστές του Α.Ο Τρίκαλα.


Οι κυανέρυθροι θα προπονούνται επί καθημερινής βάσης, ενώ οι προπονήσεις θα έχουν εντατικούς ρυθμούς, καθώς στόχο του τεχνικού τιμ αποτελεί το συντομότερο δυνατό να είναι η ομάδα έτοιμη για την έναρξη του πρωταθλήματος, όποτε και αν είναι αυτή.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, οι παίκτες του Α.Ο Τρίκαλα δε θα σταματήσουν να γυμνάζονται και εν μέσω των γιορτών, με μοναδική εξαίρεση τα Χριστούγεννα. Συγκεκριμένα θα υπάρξει προπόνηση το πρωί της 24ης Δεκεμβρίου και εν συνεχεία διήμερο ρεπό με τους κυανέρυθρους να επιστρέφουν στις 27 Δεκεμβρίου στις υποχρεώσεις τους.


Επίσης την Πρωτοχρονιά θα υπάρξει μονοήμερη άδεια, εκτός και αν το πρωτάθλημα ξεκινήσει στις 3/1, οπότε θα γυμναστούν κανονικά και την πρώτη ημέρα του χρόνου.

Δείτε επίσης

Προπονήσεις χωρίς ανάσα για τον Α.Ο Τρίκαλα

ΑΟΤ: Η επιστροφή, η ενίσχυση και τα χαμένα Χριστούγεννα…

Α.Ο Τρίκαλα: Θα είναι πανέτοιμος με τη σέντρα!

Αρνητικά όλα τα τεστ κορωνοϊου του ΑΟ Τρίκαλα

Προπονήσεις ξανά, μπάσκετ στον πάγο και οι μαύρες σακούλες…

Οι πιθανοί αντίπαλοι του ΑΟ Τρίκαλα στο κύπελλο Ελλάδας

SL2: Οι οδηγίες στις ομάδες για την επανέναρξη των προπονήσεων

Στην ίδια κατηγορία