Α.Ο Τρίκαλα: Θα είναι πανέτοιμος με τη σέντρα!

Α.Ο Τρίκαλα: Θα είναι πανέτοιμος με τη σέντρα!

Ο Απόστολος Χαραλαμπίδης είναι γεγονός ότι έχει ετοιμάσει ένα πρόγραμμα

To είχαμε ξαναγράψει πριν λίγο καιρό, ότι στον Α.Ο Τρίκαλα όλο αυτό το διάστημα της διακοπής των προπονήσεων άπαντες βρίσκονταν σε επιφυλακή και με το που αποφασιζόταν η επανέναρξη θα υπήρχε ένα πλάνο, ώστε άμεσα το ποδοσφαιρικό τμήμα να επιστρέψει στις υποχρεώσεις του, όπως και έγινε.

Επίσης, ο Απόστολος Χαραλαμπίδης είναι γεγονός ότι έχει ετοιμάσει ένα πρόγραμμα, με τους συνεργάτες του, προκειμένου μέσα σε 2-3 εβδομάδες οι κυανέρυθροι να έρθουν στα επίπεδα που βρίσκονταν πριν τη διακοπή των προπονήσεων.

Σε αυτό βέβαια, θα συμβάλλει καθοριστικά και το ότι οι ποδοσφαιριστές του ΑΟΤ όλο αυτό τον ένα και πλέον μήνα δε σταμάτησαν ούτε μέρα να γυμνάζονται ατομικά, οπότε γρήγορα θα βρουν και πάλι τα πατήματά τους.

Πλέον, είναι δεδομένο ότι με την έναρξη του πρωταθλήματος οι παίκτες των Τρικάλων θα παρουσιαστούν όπως πρέπει , προκειμένου η ομάδα να μπορέσει να πετύχει τους στόχους της.

‘Ενα πολύ θετικό γεγονός για τον ΑΟ Τρίκαλα, σε σχέση με άλλες ομάδες της κατηγορίας είναι ότι ο μέσος όρος ηλικίας είναι πολύ χαμηλός, κάτι που σημαίνει ότι οι κυανέρυθροι θα μπορέσουν να ανταπεξέλθουν με επιτυχία στις απαιτήσεις του πρωταθλήματος που θα περιλαμβάνει πολλές εμβόλιμες αγωνιστικές και οι ομάδες που θα έχουν τη μεγαλύτερη διάρκεια θα μπορέσουν να πετύχουν και τους στόχους τους.

Τα υπόλοιπα θα τα δούμε στους αγωνιστικούς χώρους, όταν με το καλό ξεκινήσει το πρωτάθλημα.

Υπενθυμίζεται ότι αρνητικά βγήκαν τα τεστ κορονοϊό στου παίχτες του ΑΟ Τρίκαλα.

Αισιοδοξία επικρατεί στην ομάδα του Α.Ο Τρίκαλα, καθώς όλα τα τεστ κορωνοϊού στα οποία υποβλήθηκε το επιτελείο της ομάδας βγήκαν αρνητικά.

Όλα τα τεστ στα οποία υποβλήθηκαν χθες παίκτες, τεχνική ηγεσία και διοικητικοί υπάλληλοι της ΠΑΕ ήταν αρνητικά οπότε σήμερα ξεκινούν οι προπονήσεις.

Μετά από 40 μέρες αποχής ο Απόστολος Χαραλαμπίδης θα περιμένει στις 2.30 το μεσημέρι τους παίκτες του στο γήπεδο της Πηγής για προπόνηση.

Το ποδοσφαιρικό τμήμα του ΑΟ Τρίκαλα ξεκίνησε σήμερα τα τεστ με την σχετική ανακοίνωση να αναφέρει: Σε μοριακά τεστ ανίχνευσης κορονοϊού υποβλήθηκαν σήμερα οι ποδοσφαιριστές, τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος και το προσωπικό της ΠΑΕ Τρίκαλα (ΑΟ Τρίκαλα), εφαρμόζοντας κατά γράμμα το Υγειονομικό Πρωτόκολλο”.

Τα αποτελέσματα θα τα έχουν οι “κυανέρυθροι” στα χέρια τους μέχρι τις βραδινές ώρες και αν δεν προκύψουν απρόοπτα τότε ο κ. Χαραλαμπίδης θα τα πει με τους παίκτες του αύριο το πρωί.

H Υγειονομική Επιστημονική Επιτροπής της ΓΓΑ έδωσε οδηγίες για την επανεκκίνηση των προπονήσεων τω ομάδων της Super League 2 και όπως τονίστηκε, όλες οι ΠΑΕ από την πρώτη εβδομάδα υποχρεούνται να υποβάλλονται σε εβδομαδιαίο προληπτικό έλεγχο για COVID 19 με τεστ αντιγόνου από διαπιστευμένα εργαστήρια. Το πρώτο τεστ για COVID19 γίνεται πριν την έναρξη των προπονήσεων.

trikalascore.gr

Δείτε επίσης

Αρνητικά όλα τα τεστ κορωνοϊου του ΑΟ Τρίκαλα

Στην ίδια κατηγορία