2 χρόνια διοίκηση Αιβάζογλου, 2 χρόνια εγγύηση στον ΑΟΤ

Α.Ο Τρίκαλα: Δυνατό κλαμπ διοικητικά και οικονομικά ελέω Αιβάζογλου

Πριν περίπου 2 χρόνια, για την ακρίβεια στις αρχές Δεκεμβρίου…

Πριν περίπου 2 χρόνια, για την ακρίβεια στις αρχές Δεκεμβρίου του 2018 ο Ηλίας Αιβάζογλου αναλάμβανε τη διοίκηση του Α.Ο Τρίκαλα, παίρνοντας τα κλειδιά από το Δημήτρη Μπαταγιάννη.

Τα δύο αυτά χρόνια της έως τώρα θητείας Αιβάζογλου, χαρακτηρίστηκαν από την απόλυτη διοικητική σταθερότητα, καθώς δεν προέκυψε η παραμικρή οικονομική εκκρεμότητα, ενώ η ομάδα κατάφερε να πάρει και τις δύο χρονιές με άνεση αδειοδότηση, αλλά και πιστοποιητικό συμμετοχής.

Αγωνιστικά, η πρώτη σεζόν αποτέλεσε για τη διοίκηση Αιβάζογλου ένα σχολείο, όσον αφορά το ποδόσφαιρο, καθώς επήλθε ο οδυνηρός υποβιβασμός στη Football League.

Ωστόσο, η διοίκηση κατάφερε άμεσα να ανασυνταχθεί και μέσα από τις κατάλληλες κινήσεις να φέρει την περσινή χρονιά την τρικαλινή ομάδα και πάλι στη 2η κατηγορία, κατακτώντας μάλιστα και τον τίτλο του πρωταθλητή και παράλληλα επέστρεψε ο ενθουσιασμός στις τάξεις των φιλάθλων, που περίμεναν και είδαν μια καλύτερη εικόνα για την ομάδα τους.

Η φετινή χρονιά, που βρίσκει τον Α.Ο Τρίκαλα στη SL2, αποτελεί σημαντική πρόκληση για τους διοικούντες που έχουν θέσει ως στόχο το πλασάρισμα μέσα στην πρώτη 6άδα, όταν με το καλό η κατάσταση βελτιωθεί και ξεκινήσει το πρωτάθλημα, κορωνοιού βέβαια επιτρέποντος.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι η διοίκηση του Ηλία Αιβάζογλου αυτά τα δύο χρόνια έχει αφήσει το στίγμα της στην ιστορία του τρικαλινού ποδοσφαίρου ως μία από τις πλέον νοικοκυρεμένες διοικήσεις που έχει γνωρίσει ο Α.Ο Τρίκαλα και υπάρχει διάθεση και όραμα για ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες.

Την ίδια ώρα φυσικά, με τη στήριξη του φίλαθλου κόσμου των Τρικάλων, που έχει αποδείξει χρόνια τώρα πω αγαπά τον ΑΟ Τρίκαλα, πιθανώς τα ακόμη καλύτερα να έρθουν στη συνέχεια και να δούμε πράγματα που δεν περιμένουμε.

trikalascore.gr

Στην ίδια κατηγορία