Ξεκινούν οι χειμερινές εκπτώσεις από την Δευτέρα 10/1 στα Τρίκαλα

Ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων ανακοινώνει στους εμπόρους και στο καταναλωτικό…

Ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων ανακοινώνει στους εμπόρους και στο καταναλωτικό κοινό ότι οι χειμερινές εκπτώσεις του 2022 θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 10 Ιανουαρίου και θα λήξουν στις 28 Φεβρουαρίου.

Σημειώνεται ότι κατά τη διενέργεια των εκπτώσεων, εκτός από την αναγραφή της παλαιάς και της νέας μειωμένης τιμής των αγαθών και υπηρεσιών που πωλούνται με έκπτωση, επιτρέπεται και η αναγραφή και εμπορική επικοινωνία του ποσοστού έκπτωσης. 

Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με τον νόμο 4177/2013, τα καταστήματα έχουν προαιρετικά τη δυνατότητα να ανοίξουν την πρώτη Κυριακή μετά την έναρξη της χρονικής περιόδου των εκπτώσεων, δηλαδή την Κυριακή, 16 Ιανουαρίου 2022.

“Για μία ακόμα φορά ευχαριστούμε τους συμπολίτες και τους επισκέπτες της πόλης για την εμπιστοσύνη και τη στήριξη τους στην τοπική αγορά καθώς δείχνουν έμπρακτα την προτίμηση τους στα τοπικά καταστήματα.

Τους ενθαρρύνουμε να συνεχίσουν να  επισκέπτονται  τις τοπικές εμπορικές επιχειρήσεις που έχουν εξασφαλίσει την πλήρη τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων και να πραγματοποιούν τις αγορές τους σε ένα απόλυτα ασφαλές περιβάλλον, επωφελούμενοι την ευκαιρία των μεγάλων εκπτώσεων που αναμένονται”, καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

Στην ίδια κατηγορία