Ξεκινούν οι αναστολές στο Νοσοκομείο Τρικάλων

Αδειάζει το Νοσοκομείο Τρικάλων από ασθενείς με κορονοϊό

Σε αναστολή αναμένεται να τεθούν από 1η Σεπτεμβρίου, όσοι εργαζόμενοι…

Σε αναστολή αναμένεται να τεθούν από 1η Σεπτεμβρίου, όσοι εργαζόμενοι στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων δεν έχουν εμβολιαστεί, στο πλαίσιο των όσων προβλέπονται για την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού για τους υγειονομικούς και των φροντιστών πρόνοιας.

Αυτό τόνισε, χθες, μιλώντας στη Λέσχη 97,6 ο διοικητής του τοπικού νοσηλευτικού ιδρύματος κ. Κώστας Γρηγορίου, λέγοντας ότι θα προχωρήσει στην εφαρμογή της απόφασης να τεθούν σε αναστολή εργασίας άνευ μισθού το ιατρικό, νοσηλευτικό προσωπικού που δεν θα έχει εμβολιαστεί ως τα τέλη του μήνα.

« Εδώ και 8 μήνες είχαν τη δυνατότητα να εμβολιαστούν όλοι οι υγειονομικοί, δε νομίζω ότι έπρεπε να περιμένουν τις 31 Αυγούστου. Οπότε, είμαι αναγκασμένος από την 1η Σεπτεμβρίου να βάλω σε αναστολή εργασίας άνευ αποδοχών όποιο άτομο δεν έχει εμβολιαστεί.

Είναι και γιατροί είναι και νοσηλευτικό προσωπικό στους ανεμβολίαστους, αλλά δεν πιστεύω ότι θα κινδυνεύσουμε στο Νοσοκομείο να μείνουμε από γιατρούς» υπογράμμισε ο κ. Γρηγορίου, ενώ γνωστοποίησε ότι το μεγαλύτερο μέρος είναι διοικητικό προσωπικό.

Και πρόσθεσε: Όμως δεν θα είναι κάτι που θα επηρεάσει την εύρυθμη λειτουργία του Νοσοκομείου».

Στην ίδια κατηγορία