Ξεκίνησαν οι αυτοψίες κλιμακίων του Δήμου στο Ζάρκο

Τα κλιμάκια του αποτελούνταν από 3 υπαλλήλους του Δήμου

Σύμφωνα με την «ΚΡΗΝΗ LIVE» τα κλιμάκια των υπαλλήλων του Δήμου Φαρκαδόνας άρχισαν τις επισκέψεις στις πληγείσες από το σεισμό της 3ης Μαρτίου οικίες, προκειμένου να βεβαιώσουν το μέγεθος των ζημιών σε οικοσκευές, όπως και ζημιές διαφόρου είδους μικρής ή μεγάλης έκτασης που πρέπει να αποζημιωθούν

Κλιμάκια του Δήμου Φαρκαδόνας ξεκίνησαν τις αυτοψίες στις οικίες του Ζάρκου που δηλώθηκαν από τους ιδιοκτήτες τους για την αποζημίωση της οικοσκευής και διαφόρων άλλων ζημιών.

Σύμφωνα με την «ΚΡΗΝΗ LIVE» τα κλιμάκια άρχισαν τις επισκέψεις στις πληγείσες από το σεισμό της 3ης Μαρτίου οικίες, προκειμένου να βεβαιώσουν το μέγεθος των ζημιών σε οικοσκευές, όπως και ζημιές διαφόρου είδους μικρής ή μεγάλης έκτασης που πρέπει να αποζημιωθούν.

Τα κλιμάκια του αποτελούνταν από 3 υπαλλήλους του Δήμου, της τεχνικής υπηρεσίας, της οικονομικής και της κοινωνικής προνοιας. Συνολικά στο Ζάρκο σήμερα προσήλθαν για τις αυτοψίες δυο ομάδες, οι οποίες θα συνεχίσουν τους ελέγχους και τις επόμενες ημέρες στην ίδια κοινότητα.

Σημειωτέο ότι οι έλεγχοι θα συνεχιστούν στα χωριά της Πηνειάδας, του Γριζάνου, της Φαρκαδόνας και της Κρήνης, όπου κατατέθηκαν ανάλογες δηλώσεις. Σχετικά με τη αποζημίωση που αναμένεται να δοθεί στους δικαιούχους αυτή θα εξαρτάται από το μέγεθος της ζημιάς και θα κυμαίνεται από 1-6.000 ευρώ.

Βρείτε το TV10.gr στο Google News! Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.tv10.gr

Ακολουθήστε το TV10.gr  στο Facebookκαι μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το TV10.gr στο  Instagram και δείτε τις καλύτερες φωτογραφίες από τα Τρίκαλα, τη Θεσσαλία αλλά και από όλη την Ελλάδα

Στην ίδια κατηγορία