Ξεχασιάρης Δήμαρχος…

Για τους όρους και τις προϋποθέσεις, σύμφωνα με τις οποίες…

Για τους όρους και τις προϋποθέσεις, σύμφωνα με τις οποίες δόθηκαν τα χρήματα της ενημερωτικής καμπάνιας για τον εμβολιασμό των πολιτών στο δήμο Τρικκαίων θέλησε να ενημερωθεί η μείζονος αντιπολίτευση κατά τη διάρκεια του χθεσινού Δημοτικού Συμβούλιου.

Την ερώτηση έθεσε ο Δημοτικός Σύμβουλος Στέφανος Βαβύλης, θέλοντας να μάθει γατί δε δόθηκαν χρήματα σε όλα τα μέσα ενημερώσεις. Μάλιστα, αναφέρθηκε και στην τοποθέτηση του κ. Παπαστεργίου, στο προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο, σύμφωνα με τον οποίο τα χρήματα δόθηκαν σε όλα τα ΜΜΕ, χωρίς καμία εξαίρεση.

Ωστόσο, δεν … άργησε να έρθει η παραδοχή του Δημάρχου Τρικκαίων ότι τελικά τα πράγματα, δεν είναι- όπως ακριβώς τα παρουσίασε- ενώ τα έριξε όλα στην μνήμη του, λέγοντας ότι … ξεχάστηκαν δύο ενημερωτικά site: Το Trikalaenimerosi.gr και το TV.10.GR

«Η αλήθεια είναι ότι ξεχάστηκαν δύο site. Τηλεοράσεις δε παίξαμε. Ελπίζουμε και από άλλα προγράμματα να έρθουν χρήματα. Από αμέλεια δε δόθηκαν» απάντησε ο κ. Παπαστεργίου.

Δεκτή η απάντηση του Δημάρχου ότι ξεχάστηκαν αυτά τα δύο site και μάλλον ευθύνεται και η αδύναμη του μνήμη για το γεγονός ότι στην περασμένη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, αλλά υποστήριξε και άλλα ίσχυαν, τελικά!

Λέτε ψέμματα κύριε Παπαστεργίου

Στην ίδια κατηγορία