Ξεμπλόκαρε η πλατφόρμα για τις ηλικίες 75-79 στα Τρίκαλα

8.609 εμβολιασμοί στο νομό Tρικάλων

Μέσα στον επόμενο μήνα αναμένεται να αρχίσει να φαίνεται σταδιακά το αποτέλεσμα από την επίδραση του εμβολιασμού έναντι της Covid-19 στις μεγάλες ηλικίες, ανοίγοντας σιγά σιγά το δρόμο προς την κανονικότητα.

Με το ποσοστό των πολιτών που έχει ήδη εμβολιαστεί να ξεπερνάει πλέον το 6%, παρατηρείται ήδη μείωση των νέων κρουσμάτων στην πιο ευάλωτη ηλικιακή ομάδα των «75 ετών και άνω», η οποία αναμένεται στη συνέχεια να «αποτυπωθεί» στην κατάσταση του συστήματος υγείας.

Μέχρι την Κυριακή (21/2) το βράδυ είχαν διενεργηθεί στη χώρα συνολικά 697.245 εμβολιασμοί, εκ των οποίων 467.656 αφορούν στην πρώτη δόση και οι 229.589 στη δεύτερη.

Στο νομό Τρικάλων έχουν διενεργηθεί μέχρι στιγμής 8.609 εμβολιασμοί, εκ των οποίων 6.079 αφορούν στην πρώτη δόση και οι 2.530 στη δεύτερη.

Στο μεταξύ μετά από ημέρες ξεμπλόκαρε για την περιοχή των Τρικάλων η πλατφόρμα των διαθέσιμων ραντεβού για τους εμβολιασμούς των ηλικιών 75-79.

Αυτή τη στιγμή υπάρχουν διαθέσιμα ραντεβού από τις αρχές Απριλίου και με τη δεύτερη δόση στο τέλος του ίδιου μήνα.

Θρήνος στα Τρίκαλα: Πέθανε ο Χρήστος Κατσιάβας

Επιλέγουν την εθελούσια έξοδο οι Τρικαλινοί εργαζόμενοι των ΕΛΤΑ

Ν. Παπακώστας: Οι λαϊκές επιτελούν κοινωνικό έργο και αυτό δεν πρέπει να χαθεί

Ο Τρικαλινός μακιγιέρ του “Style me up”

…Και απ’ το τρανό Γαρδίκι!

Βρείτε το TV10.gr στο Google News! Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.tv10.gr

Ακολουθήστε το TV10.gr  στο Facebookκαι μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το TV10.gr στο  Instagram και δείτε τις καλύτερες φωτογραφίες από τα Τρίκαλα, τη Θεσσαλία αλλά και από όλη την Ελλάδα.

Στην ίδια κατηγορία