Ξανά κατολισθητικά φαινόμενα στο Ροπωτού

Στην θέση «ΔΗΜΗΤΡΑΚΑΙΝΑ»

Κλιμάκιο του Δήμου Πύλης αποτελούμενο από τους Αντιδημάρχους Οικονομικών και Αναπληρωτή Δημάρχου κ. Άρη Τζάνη, Έργων κ. Σωτήριο Χατζή μετέβησαν στην περιοχή «ΔΗΜΗΤΡΑΚΑΙΝΑ» Ροπωτού, όπου προέβησαν σε επιτόπιο έλεγχο προκειμένου να δουν από κοντά το κατολισθητικό φαινόμενο, που συνέβη εκεί πριν λίγες ημέρες με αποτέλεσμα να καταστραφεί ο χαλικόδρομος που επικοινωνούνε τέσσερις κατοικίες (μία μόνο κατοικήσιμη), δημιουργώντας μέγιστο πρόβλημα στον ηλικιωμένο κάτοικο της «ΔΗΜΗΤΡΑΚΑΙΝΑΣ» αποκλεισμένο ως αναφορά την μετακίνησή του.

Εκεί τα στελέχη του Δήμου Πύλης  συνάντησαν τον Πρόεδρο της Τ.Κ. Ροπωτού κ. Ιωάννη Λαμπρογιώργο όπου  τους ενημέρωσε για την γενικότερη  κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή, όλοι μαζί υποσχέθηκαν συνεργαζόμενοι με τις τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου να κάνουν ότι μπορούν άμεσα για να λύσουν το τόσο ζωτικό πρόβλημα.

Επίσης επισκέφθηκαν  και άλλα σημεία του Χωριού εντοπίζοντας κάποια μικροπροβλήματα που ήδη υπάρχουν  εκεί.

Η περιοδεία των δυο Αντιδημάρχων συνεχίστηκε και στην Τοπική Κοινότητα Πύλης (Πρωτεύουσα του Καλλικρατικού δήμου), όπου και εκεί εντόπισαν σοβαρά προβλήματα που αφορούσαν αντιπλημμυρικά έργα, για την προστασία των κατοικιών και Επιχειρήσεων.

Βρείτε το TV10.gr στο Google News! Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.tv10.gr

Ακολουθήστε το TV10.gr  στο Facebookκαι μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το TV10.gr στο  Instagram και δείτε τις καλύτερες φωτογραφίες από τα Τρίκαλα, τη Θεσσαλία αλλά και από όλη την Ελλάδα.

Στην ίδια κατηγορία