Βγήκε από το Νοσοκομείο ο Δήμαρχος Μετεώρων

αλέκος δήμαρχος

Ο αόρατος ιός είναι ύπουλος και φονικός.

Στο σπίτι του επέστρεψε το Σάββατο ο Δήμαρχος του Δήμου Μετεώρων κ. Θοδωρής Αλέκος, μετά από αρκετές μέρες νοσηλείας στο Γ.Ν. Τρικάλων, λόγω κορονοϊού.

Όλα πήγαν καλά και πλέον ο Δήμαρχος επέστρεψε στο σπίτι του.

Μήνυμα-ευχαριστήριο του Δημάρχου Μετεώρων μετά από την έξοδό του από το Νοσοκομείο

Αγαπητοί/ες φίλοι/ες,
Αγαπητοί/ες συνδημότες/ισσες,

Αφού πρώτα σας ευχαριστήσω για τα ατελείωτα μηνύματα και τηλέφωνα που δέχθηκα από όλους σας κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας μου, αισθάνομαι την ανάγκη να σας ενημερώσω ότι μετά από νοσηλεία 11 ημερών στο Νοσοκομείο Τρικάλων έλαβα χθες το απόγευμα Σάββατο 5/12 εξιτήριο. Μια σκληρή δοκιμασία έλαβε τέλος, είμαι καλά στην υγεία μου, είμαι δυνατός.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γιατρούς και νοσηλευτές του Νοσοκομείου για την περιποίηση και την ιατρική φροντίδα που μου παρείχαν. Νοσηλευόμενος και εγώ ο ίδιος όπως χιλιάδες συνάνθρωποι μας σε ένα από τα κρατικά νοσοκομεία που διαθέτει η χώρα μας, είδα με τα μάτια μου τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που καταβάλλουν οι γιατροί και νοσηλευτές κάτω από δύσκολες συνθήκες. Σώζουν ζωές, είναι όλοι τους ήρωες, τους αξίζουν συγχαρητήρια.

Ο αόρατος ιός είναι ύπουλος και φονικός.

Χρειάζεται μεγάλη προσοχή απ’ όλους μας, τηρώντας όλα τα μέτρα αποφυγής της διασποράς του κορωνοϊού.

Μένουμε σπίτι προσέχουμε τους εαυτούς μας και τους συνανθρώπους μας. Μένουμε ασφαλείς.

Τα πρώτα συμπτώματα

Υπενθυμίζεται ότι μετά από επαφή που είχε με επιβεβαιωμένο και καταγεγραμμένο κρούσμα κορωνοϊού, χωρίς όμως να έχει εμφανίσει συμπτώματα, επισκέφτηκε άμεσα το Κέντρο Υγείας Καλαμπάκας, προκειμένου να κάνει το επιβεβλημένο rapid test.

Σύμφωνα με το αποτέλεσμα του τέστ στο οποίο υποβλήθηκε, βρέθηκα θετικός.

Με υπευθυνότητα και χωρίς καθυστέρηση, ενημέρωσε την οικογένεια μου καθώς και τους Αντιδημάρχους και τους συνεργάτες που ήρθε σε επαφή, για το ανωτέρω αποτέλεσμα και στη συνέχεια μετέβη στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων, με σκοπό να υποβληθεί και σε μοριακό τέστ ελέγχου για COVID-19.

Τα αποτελέσματα του μοριακού τέστ ήταν και αυτό θετικό.

Δείτε επίσης

Θετικός στον covid-19 o Δήμαρχος Μετεώρων Θ. Αλέκος

Στην ίδια κατηγορία