Τρικαλινός ποινικολόγος στην υπόθεση που συγκλονίζει το πανελλήνιο

Τρικαλινός ποινικολόγος

Ανέλαβε τον μυστήριο θάνατο 22χρονης

Φως επιχειρεί να ρίξει ο Τρικαλινός ποινικολόγος Απόστολος Μπαμπανάρας, στην υπόθεση που συγκλονίζει το πανελλήνιο σχετικά με το θάνατο της 22χρονης από το Πανόραμα που έπεσε στο κενό από ύψος 8 μέτρων, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της.

Πρόκειται για την υπόθεση της 22χρονης κοπέλας από το Πανόραμα, η οποία βρέθηκε σοβαρά τραυματισμένη από πτώση δέκα λεπτά πριν την αλλαγή του χρόνου.

Την πολύκροτη αυτή υπόθεση που συγκλονίζει το πανελλήνιο, όπως προαναφέρθηκε ανέλαβε ο Τρικαλινός ποινικολόγος Απόστολος Μπαμπανάρας, ο οποίος ζει και δραστηριοποιείται στην Θεσσαλονίκη. Ο δικηγόρος μάλιστα και κατέθεσε μήνυση κατά παντός υπευθύνου για να διερευνηθεί σε βάθος η υπόθεση.

«Ζητούμε να διερευνηθεί δεν πιστεύουμε ότι έπεσε μόνη της», είπε ο πατέρας της 22χρονης λίγα λεπτά πριν την αυτοψία που έγινε το μεσημέρι στο μπαλκόνι εστιατορίου απ’ όπου εκτιμάται ότι βρέθηκε στο κενό, από ύψος οκτώ μέτρων, με συνέπεια να τραυματιστεί σοβαρά.

Η κοπέλα εντοπίστηκε από γείτονες όταν καλούσε σε βοήθεια. Η νεαρή μεταφέρθηκε λίγα λεπτά αργότερο στο Νοσοκομείο, όπου και υπέκυψε στα τραύματά της.

Μετά τον θάνατό της σήμερα έγινε η νεκροτομή και στάλθηκαν στοιχεία για ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις.

Παράλληλα η ιατροδικαστής Θεσσαλονίκης εξέτασε η ίδια τον χώρο της πτώσης της 22χρονης στο Πανόραμα, παρουσία των αστυνομικών του τοπικού τμήματος και της τεχνικής συμβούλου της οικογένειας.

«Θεωρούμε ότι υπάρχει εγκληματική ενέργεια που πρέπει να διερευνηθεί», δήλωσε ο δικηγόρος της οικογένειας Απόστολος Μπαμπανάρας.

Οι συγγενείς αναφέρουν ότι οι εκτιμήσεις για την πτώση ότι προκλήθηκε από ατύχημα όταν προσπάθησε να βγάλει σέλφι με τα πυροτεχνήματα δεν ευσταθούν, καθώς το μπουφάν και το κινητό της βρέθηκαν στο μπαλκόνι, ενώ η ίδια ήταν στο έδαφος. «Το είχε αφήσει το κινητό, δεν θα φαινόταν κάτι. Όταν βγάζεις σέλφι δεν κρατάς το κινητό, γιατί δεν έπεσε», διερωτήθηκαν.

Επίσης απέρριψαν το ενδεχόμενο αυτοκτονίας λέγοντας πως η νεαρή δεν είχε προβλήματα που να δικαιολογεί κάτι τέτοιο, ενώ νωρίτερα είχε στείλει μήνυμα σε φίλη της, ενώ τηλεφώνησε και στον πατέρα της, την ώρα που ήταν στη δουλειά.

Δείτε επίσης:

«Μάχη» δίνει ο 25χρονος που έπεσε από τον 4ο όροφο στο Βόλο
Νεκρός στο τιμόνι νταλίκας 50χρονος στο Βόλο!

Νεκρός για 12 ημέρες μέσα στο σπίτι του 47χρονος στο Βόλο

Στην ίδια κατηγορία