Τρίκαλα: Υπομονή έως να τελειώσουν τα έργα

Σε πονοκέφαλο για τους πολίτες έχουν μετατραπεί τα έργα της…

Σε πονοκέφαλο για τους πολίτες έχουν μετατραπεί τα έργα της ΔΕΥΑ Τρικάλων που είναι σε εξέλιξη στην περιοχή του Νοσοκομείου και των εργατικών, ενώ την περασμένη εβδομάδα, λόγω της βροχόπτωσης το πρόβλημα έγινε πιο έντονο.

Και αυτό διότι, σε πολλές περιπτώσεις οι λακκούβες έκαναν την κατάσταση απελπιστική από το νερό και τη λάσπη. Να οπλιστούν με υπομονή ζήτησε από τους πολίτες ο πρόεδρος της ΔΕΑΥ Τρικάλων κ. Χρήστος Αναστασίου, αφού τα έργα είναι σε εξέλιξη και έως ότου ολοκληρωθούν θα υπάρχει μια μικρή ταλαιπωρία.

Όπως ανέφερε «είναι έργα που είναι σε εξέλιξη και ακόμα δεν έχουν τελειώσει. Σε συνεργασία με τους εργολάβους προχωράμε σε πρόχειρές αποκαταστάσεις στα σημεία που υπάρχει πρόβλημα μέχρι να πέσει η άσφαλτος».

Να σημειωθεί ότι αυτή τη στιγμή είναι σε εξέλιξη το έργο που αφορά στην αντικατάσταση του παλαιού δικτύου ύδρευσης του κέντρου της πόλης των Τρικάλων.

Συνολικά θα αντικατασταθεί το εσωτερικό δίκτυο ύδρευσης στο κέντρο των Τρικάλων, σε ένα συνολικό μήκος περίπου 23χλμ στην πόλη των Τρικάλων.

Τα 20 χλμ. του δικτύου αποτελούνται από αμιαντοτσιμεντοσωλήνες και τα άλλα 3 χλμ. από σωλήνες PVC.

Στην ίδια κατηγορία