Τρίκαλα – Συνωστισμός: Για λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας μόνο

Τρίκαλα συνωστιμός

Τέσσερις εικόνες, ένα συμπέρασμα και μία απάντηση

Η Λέσχη Εργασίας Αλληλεγγύης & Πολιτισμού παραθέτει τέσσερις εικόνες, από τα Τρίκαλα που οδηγούν σε ένα συμπέρασμα και μία απάντηση,«για λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας και μόνο…»

Αναλυτικά

Εικόνα 1ηΑθήνα 16/11/2020. Ο πρωθυπουργός Κυρ. Μητσοτάκης σε μήνυμά του για την απαγόρευση των συγκεντρώσεων, μεταξύ άλλων, δηλώνει: «Η απόφαση να μη γίνουν μαζικές εκδηλώσεις και πορεία επιβάλλεται, για λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας και μόνο…» από τον συγχρωτισμό, εξαιτίας της πανδημίας.

Εικόνα 2ηΤρίκαλα 17/11/2020. Μετά από ανακοίνωση πολιτικών και κοινωνικών φορέων για τον εορτασμό του Πολυτεχνείου, γίνονται δύο συγκεντρώσεις στην κεντρική πλατεία και στην πλατεία Ρήγα Φεραίου, και σε καθεμία από αυτές πηγαίνουν 20 με 30 άτομα περίπου. Όλη την ημέρα και σε όλο το κέντρο της πόλης βρίσκονται δεκάδες αστυνομικοί, «για λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας και μόνο…» από τον συγχρωτισμό, εξαιτίας της πανδημίας.

Εικόνα 3ηΤρίκαλα 26/11/2020. Μετά από ανακοίνωση πολιτικών και κοινωνικών φορέων για την απεργιακή συγκέντρωση έξω από το Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων, πηγαίνουν 50 άτομα περίπου. Σε όλους τους παράπλευρους δρόμους βρίσκονται δεκάδες αστυνομικοί,«για λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας και μόνο…» από τον συγχρωτισμό εξαιτίας της πανδημίας.

Εικόνα 4ηΤρίκαλα 27/11/2020. Μετά από ανακοίνωση του Δήμου Τρικκαίων για τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην κεντρική πλατεία, πηγαίνουν εκατοντάδες άτομα. Σε όλο το κέντρο της πόλης δε βρίσκεται ούτε ένας αστυνομικός, «για λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας και μόνο…» από τον συγχρωτισμό, εξαιτίας της πανδημίας.

Συμπέρασμα: Συντονισμένα και αποδεδειγμένα, η κυβέρνηση (και η τοπική «αυτοδιοίκηση»)δε δίνει δεκάρα τσακιστή (κυριολεκτικά και μεταφορικά) για την προστασία της δημόσιας υγείας. Το αποδεικνύουν ο συνωστισμός των μαθητών για δύο μήνες σε τάξεις των 20 -25 ατόμων με ελλείψεις σε καθαρίστριες, θέτοντας σε κίνδυνο την υγεία των παιδιών και των οικογενειών τους και τα κλειστά σήμερα σχολεία.

Το αποδεικνύει η πεισματική της άρνηση για επαρκή στελέχωση των νοσοκομείων, η αδιαφορία της για τον συγχρωτισμό στους χώρους δουλειάς και στα μέσα μαζικής μεταφοράς, ενώ ταυτόχρονα κλείνει τα μάτια  στις εκκλησίες και στις φιέστες φιλοκυβερνητικών τοπικών αρχόντων.

Με πρόσχημα την πανδημία, καταφεύγει στην αστυνομική τρομοκρατία προσπαθώντας να φιμώσει κάθε φωνή που εναντιώνεται στον αυταρχισμό και στη φιλελεύθερη πολιτική της, προσβάλλοντας διαρκώς τον Λαό μέσω των κρατικοδίαιτων ΜΜΕ, με γελοίες κατηγορίες περί ανευθυνότητας, συνεύρεσης σε πλατείες κ.α., αντιμετωπίζοντάς μας ως «ανώριμους ανήλικους». Και όλα αυτά, «για λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας και μόνο…», από τον συγχρωτισμό, εξαιτίας της πανδημίας!!!

Απάντηση: Η προσπάθεια φίμωσης της Λαϊκής κατακραυγής δεν πρόκειται να περάσει, για πολλούς λόγους, θα παλεύουμε πάντα μέχρι να γίνουμε αφέντες της μοίρας μας, μεταξύ αυτών και για λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας, από την κυβέρνηση (αυτή και από όλες τις προηγούμενες), εξαιτίας της πανδημίας!!!

ΜΟΝΟ Ο ΛΑΟΣ ΣΩΖΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ

Λέσχη Εργασίας Αλληλεγγύης & Πολιτισμού

Τέσσερις εικόνες, ένα συμπέρασμα και μία απάντηση, «για λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας και μόνο…»

Δείτε επίσης

Ρε σεις είναι καλά ο Δήμαρχος;

Στην ίδια κατηγορία