Τρίκαλα: Στους δρόμους της πόλης με τα τρακτέρ αύριο οι αγρότες

Τρίκαλα: Στους δρόμους της πόλης με τα τρακτέρ αύριο οι αγρότες

Κάλεσμα από τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Απόστολο Θωμόπουλο

Τον αγώνα τους συντονίζουν οι αγρότες στα Τρίκαλα αφού την αύριο Δευτέρα θα βγουν στους δρόμους, προχωρώντας σε μηχανοκίνητη πορεία διαμαρτυρίας.

«Βγαίνουμε στο δρόμο σπάμε τη σιωπή που μας επιβάλλουν» τονίζεται και στην ανακοίνωση της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Τρικάλων «Άνοιξη».

Από την πλευρά του, μιλώντας στο TV10.gr o Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Απόστολος Θωμόπουλος απηύθυνε κάλεσμα σε όλος τους αγρότες στα Τρίκαλα για τον καλύτερο συντονισμό του αγώνα και των δράσεων τους.

Παράλληλα, ο  ίδιος επεσήμανε τα βασικά αιτήματα των αγροτών τα οποία τους οδηγούν και πάλι στους δρόμους με σκοπό την άμεση  υλοποίησή τους.

Μεταξύ των αιτημάτων τους είναι η μείωση του κόστους παραγωγής , η αποπληρωμή των αποζημιώσεων από τον ΕΛΓΑ, αποζημιώσεις που καθυστερούν αρκετά, καθώς και τα πολλά προβλήματα που προκάλεσαν οι πρόσφατες βροχοπτώσεις και πλημμύρες που καταστρέφουν κάθε χρόνο τις καλλιέργειες και τις περιουσίες.

Δείτε επίσης:

Βγαίνουν στους δρόμους οι αγρότες των Τρικάλων

Τρίκαλα: Ξεκινούν οι διαδικασίες αξιολόγησης των ζημιών του Ιανού

Συνάντηση εργασίας Θανάση Λιούτα και Προέδρου ΕΛΓΑ

Βρείτε το TV10.gr στο Google News! Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.tv10.gr

Ακολουθήστε το TV10.gr  στο Facebookκαι μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το TV10.gr στο  Instagram και δείτε τις καλύτερες φωτογραφίες από τα Τρίκαλα, τη Θεσσαλία αλλά και από όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το TV10.gr στο Τwitter μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Στην ίδια κατηγορία