Τρίκαλα: Στήριγμα για τους κρατούμενους (φωτο)

Οι κρατούμενοι στο Κατάστημα Κράτησης των Τρικάλων απέκτησαν έναν χώρο…

Οι κρατούμενοι στο Κατάστημα Κράτησης των Τρικάλων απέκτησαν έναν χώρο γνώσης και μάθησης, αφού εγκαινιάστηκε ο πολυχώρος της δανειστικής βιβλιοθήκης.

Το παρόν στα εγκαίνια έδωσαν ο Μητροπολίτης Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης, κ. Χρυσόστομος ο Υπουργός Περιβάλλοντος & Ενέργειας κ. Κώστας Σκρέκας, η γενική γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής κα Σοφία Νικολάου, οι βουλευτές Τρικάλων της ΝΔ κ.κ. Κατερίνα Παπακώστα και Θανάσης Λιούτας, ο βουλευτής Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ κ. Σάκης Παπαδόπουλος, ο πρόεδρος του ΚΕΘΕΑ κ. Χρίστος Λιάπης, η πρόεδρος του Δ.Σ. Τρικκαίων κα. Νικολέτα Μπρουζούκη και πολλοί άλλοι.

Στην όλη προσπάθεια και στη σημασία της στάθηκε ο διευθυντής του Καταστήματος Κράτησης Τρικαλων κ. Θωμάς Χαχάμης, λέγοντας ότι σε αυτό τον χώρο θα «τρέξουν» διάφορα προγράμματα, εκδηλώσεις, διαλέξεις που θα έχουν ως στόχο την στήριξη των κρατουμένων.


Από την πλευρά της, η γενική γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής κα Σοφία Νικολάου υπογράμμισε ότι η δημιουργία αυτού του χώρου αποδεικνύει εμπράκτως ότι εδώ και δύο μισή χρόνια συνεχίζουμε το μεταρρυθμιστικό έργο που ξεκινήσαμε.


«Θέλουμε να βελτιώσουμε τις συνθήκες κράτησης στις φυλακές και θα το πράξουμε» τόνισε με έμφαση.

Στην ίδια κατηγορία