Τρίκαλα: Πτώση της θερμοκρασίας και βροχοπτώσεις

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα έκανε την εμφάνιση του, ο «Μπάλλος» από…

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα έκανε την εμφάνιση του, ο «Μπάλλος» από το ν. Τρικάλων, χωρίς ωστόσο να απουσιάσουν οι καταπτώσεις στο επαρχιακό και ορεινό δίκτυο.

Ιδιαίτερα προβλήματα δεν καταγράφηκαν, αν και για ακόμα μια φορά η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων κλήθηκε να καθαρίσει το οδικό δίκτυο, κυρίως στα ορεινά από τα γέφυρα «Αλεξίου» μέχρι το Χαλίκι και τα τρία Ποτάμια.

Επτά μηχανήματα είναι επί ποδός από χθες τα ξημερώματα, ενώ ο κρατικός μηχανισμός θα παραμείνει σε επιφυλακή έως και σήμερα αργά το βράδυ.

Όπως ανέφερε, ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων κ. Χρήστος Μιχαλάκης η κατάσταση είναι ελεγχόμενη, παρά το γεγονός ότι υπάρχει αύξηση στη στάθμης του Νεοχωρίτη και του Ληθαίου ποταμού.

Ελεγχόμενη είναι η κατάσταση και στο Δήμο Τρικκαίων, σύμφωνα με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας κ. Γιώργο Ζιώγα, ενώ τα μηχανήματα του Δήμου είναι σε επιφυλακή για παν ενδεχόμενο.

Οι πολίτες μπορούν να ενημερώνονται καθημερινά για την εξέλιξη των έκτακτων καιρικών φαινομένων στα τακτικά δελτία καιρού της ΕΜΥ και στην ιστοσελίδα της ΕΜΥ στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.emy.gr.

Στην ίδια κατηγορία