Τρίκαλα: Προβλήματα στα ορεινά με καταπτώσεις βράχων

καταπτώσεις

Προβλήματα και διακοπή ρεύματος

Αρκετά προβλήματα παρουσιάστηκαν από την κακοκαιρία που πλήττει την περιοχή με τους δυνατούς ανέμους να κάνουν την εμφάνισή τους στα πεδινά και τις χιονοπτώσεις και βροχοπτώσεις στα ορεινά.

Η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων βρίσκεται σε διαρκή επιφυλακή, προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα που έχουν προκληθεί και φυσικά να αποφευχθούν οποιεσδήποτε ζημιές.

Προβλήματα ηλεκτροδότησης υπήρξαν σε διάφορες περιοχές όπως είναι η περιχοή του Αγίου Προκοπίου, το Ροπωτό, τα Στουρναρέικα και το Αρματωλικό, προβλήματα τα οποία αντιμετωπίστηκαν έγκαιρα και ικανοποιητικά.

Ωστόσο όπως ανέφερε ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης, μιλώντας στο TV10.gr, το μεγάλο πρόβλημα εντοπίζεται σε περιοχές όπως είναι η Αθαμανία, Στεφάνι, Παλαιοχώρι, Πετροχώρι, Μεσοχώρα, Πέυκη, Νέα Πεύκη και Μοσχόφυτο, λόγω των καταπτώσεων βράχων και των μετακινήσεων μεγάλου όγκου νερού και χώματος.

Δείτε επίσης:

Ο Κωτσός στον Σκρέκα για την Μεσοχώρα

Ένας συμβολισμός, μία προσμονή και μία δήλωση για το φράγμα Μεσοχώρας

Μπόνους 1,5 εκ. ευρώ από την ΟΛΥΜΠΟΣ σε εργαζομένους

Ακόμη μια σύλληψη για ναρκωτικά στα Τρίκαλα

Βρείτε το TV10.gr στο Google News! Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.tv10.gr

Ακολουθήστε το TV10.gr  στο Facebookκαι μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το TV10.gr στο  Instagram και δείτε τις καλύτερες φωτογραφίες από τα Τρίκαλα, τη Θεσσαλία αλλά και από όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το TV10.gr στο Τwitter μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Στην ίδια κατηγορία