Τρίκαλα: Ομαλά συνεχίζεται ο εμβολιασμός των ηλικιωμένων

Τρίκαλα: Ομαλά συνεχίζεται ο εμβολιασμός των ηλικιωμένων

Πάνω από 680 εμβολιασμοί

Από το Σάββατο που ξεκίνησε ο εμβολιασμός των ηλικιωμένων ατόμων άνω των 85 ετών στα Τρίκαλα κατά του covid-19 και μέχρι σήμερα, η διαδικασία κυλά ομαλά και η προσέλευση των Τρικαλινών είναι ικανοποιητική.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του TV10.gr, μέχρι και το Σάββατο στο Νομό Τρικάλων συνολικά εμβολιάστηκαν 680 άτομα (υγειονομικό προσωπικό και υπερήλικες), με την διαδικασία του εμβολιασμού να παρουσιάζει προοδευτική επιτάχυνση, ενώ από την Πέμπτη θα εμβολιάζονται καθημερινά 100 άτομα.

Μιλώντας στο TV10.gr ο Διευθυντής της Ιατρικής Υπηρεσίας του Γενικού Νοσοκομείου στα Τρίκαλα, Στέφανος Τσουρβάκας, τόνισε ότι η διαδικασία κυλά ομαλά, συνεχίζεται ο εμβολιασμός των ηλικιωμένων,
ενώ τόνισε πως δεν υπήρξε καμία παρενέργεια στους υπερήλικες που εμβολιάστηκαν μέχρι σήμερα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι ελάχιστες ακυρώσεις καλύφθηκαν από το υγειονομικό προσωπικό του Νοσοκομείου –που δήλωσαν εκ των υστέρων ενδιαφέρον για τον εμβολιασμό τους-προκειμένου να μη χαθεί κανένα εμβόλιο. Πλέον οι δόσεις από ακυρώσεις και γενικά η περίσσεια εμβολίων θα καλύπτονται από τους ένστολους, όπως προβλέπει ο προγραμματισμός του Υπουργείου.

Την Τετάρτη ξεκινάει η λειτουργία του δεύτερου εμβολιαστικού κέντρου στο Νομό Τρικάλων, το οποίο θα είναι το Κέντρο Υγείας της Πύλης.

Από την πλευρά τους πάντως και οι υγειονομικοί που δεν είχαν δηλώσει ενδιαφέρον για εμβολιασμό φαίνεται πως αναιρούν την αρχική τους απόφαση, αφού πλέον ολοένα και περισσότεροι είναι θετικοί στον εμβολιασμό τους.

Δείτε επίσης:

Μειωμένος ο αριθμός των κρουσμάτων στα Τρίκαλα

Τρίκαλα: Μόνο ένα θετικό κρούσμα στα 164 rapid test

Βρείτε το TV10.gr στο Google News! Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.tv10.gr

Ακολουθήστε το TV10.gr  στο Facebookκαι μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το TV10.gr στο  Instagram και δείτε τις καλύτερες φωτογραφίες από τα Τρίκαλα, τη Θεσσαλία αλλά και από όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το TV10.gr στο Τwitter μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Στην ίδια κατηγορία