Τρίκαλα: Μήνυση των τουριστικών κατά του ΚΤΕΛ

Tο θέμα ανέκυψε όταν το υπηρεσιακό λεωφορείο της 1ης Στρατιάς

Μήνυση σε βάρος του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Τρικάλων κατέθεσε προχθές, στην Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας, ο Σύλλογος Τουριστικών Γραφείων Ν. Τρικάλων με αφορμή το θέμα της μεταφοράς στρατιωτικών στη Λάρισα.

Η μήνυση υποβλήθηκε με το σκεπτικό της «υποκλοπής έργου των τουριστικών λεωφορείων» αλλά στην πραγματικότητα αποκαλύπτει τη δεινή οικονομική κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει οι ιδιοκτήτες τουριστικών λεωφορείων καθώς εδώ και αρκετούς πλέον μήνες, στο πλαίσιο των μέτρων πρόληψης της διασποράς του κορονοϊού, έχει ανασταλεί κάθε δραστηριότητα στο σκέλος του τουρισμού και των αντίστοιχων μετακινήσεων (εκδρομές κ.λπ.) με δυσβάσταχτες οικονομικές επιπτώσεις για τους επαγγελματίες του χώρου.

Στη προκειμένη περίπτωση το θέμα ανέκυψε όταν το υπηρεσιακό λεωφορείο της 1ης Στρατιάς διέκοψε τα δρομολόγια μεταξύ Λάρισας και Τρικάλων, οπότε το υπεραστικό ΚΤΕΛ Τρικάλων δρομολόγησε γραμμή από τα Τρίκαλα προς τα στρατόπεδα της Λάρισας και αντίστροφα, για όσους στρατιωτικούς υπηρετούν στη Λάρισα.

Λ.Ε. thessaliaeconomy.gr (με πληροφορίες από Βαγγέλη Κακάρα Ελευθερία)

Στους top 100 των υψηλότερων επιδοτήσεων 9 Τρικαλινοί

Θρήνος στα Τρίκαλα από τον θάνατο του Βαλάντη Λάμαρη

Β. Γιαγιάκος: Μέτρα για την επόμενη μέρα

Ξανά κατολισθητικά φαινόμενα στο Ροπωτού

Βρείτε το TV10.gr στο Google News! Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.tv10.gr

Ακολουθήστε το TV10.gr  στο Facebookκαι μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το TV10.gr στο  Instagram και δείτε τις καλύτερες φωτογραφίες από τα Τρίκαλα, τη Θεσσαλία αλλά και από όλη την Ελλάδα.

Στην ίδια κατηγορία